Sorslevelek Blog

Új, kibővített felolvasási lehetőség! A sorslevelek további fejezeteinek részletes bemutatása

2019. április 03. - lukacszoli

A sorsleveled felolvasása után újabb kérdések merülhetnek fel. Miután megértetted a főbb folyamatokat, megfogadtad a tanácsokat és elkezdtél változtatni, már tisztábban láthatod az előtted álló életutat. Lehetnek azonban olyan területek, amik különösen fontosak számodra, vagy erőteljes blokkokat, elakadásokat tartogatnak.
Minden köteg levélhez tartozik egy, vagy akár több kiegészítő levélköteg. Ezeket a sorsleveledhez téve a tudás, a tanácsok új, eddig feltáratlan dimenziói nyílnak meg. Magát a felolvasást, amin részt vettél, ebben az értelmezésben 1. fejezetnek hívjuk. Ez tartalmazza az életutad fő irányát, egy igen pontos felülnézeti képet ad saját magadról. Amit ezen kívül a felolvasás részét képezi még, az a 13. és a 14. fejezet. Ezekből ismerhetted meg a még aktívan ható karmikus problémáidat, illetve a tisztító feladatokat, azaz a púdzsákat. Bízom benne, hogy komolyan vetted a púdzsákat és azóta is aktívan dolgozol magadon. Úgy tapasztaltam, hogy a fejezetekből gyakran kiderül, megtörtént-e a tisztítás.

Az információ mélyítésére, az életed, sorsod alaposabb megismerésére több lehetőség is kínálkozik. Az egyik egy újabb levél kerestetését jelenti. Ezt akkor javasoljuk, ha már végeztél az előző leveledből kapott púdzsákkal, elkezdett változni az életed és elkezdted megvalósítani az abban foglaltakat. De ide tartozhat például új körülmények felmerülése, eddig valami miatt nem látható blokkok megjelenése és más, belső és külső motivációk.

A másik lehetőség pedig az, amit a fejezetek olvasásának, vagyis kibontásnak hívunk. Itt erről olvashatsz bővebben. Ez egy egészen új lehetőség, amit ezidáig csak Indiában szervezhettünk. Mostantól viszont lehetőség lesz arra, hogy itthon is hozzájuttassunk ehhez a rendkívül mély információs mezőhöz.

A fejezetek, vagyis a Kandamok két csoportból állnak. Az első, amit számozott fejezetnek hívunk, ezek 2-től 12-ig terjednek. Mindegyikből egy-egy életterületet ismerhetsz meg részletesebben. Ha most vannak nagyobb elakadásaid, vagy fajsúlyos kérdéseid, akkor várhatóan a most következő csomópontra, néhány évre koncentrál. Elképzelhető azonban az is, hogy végigveszi az életutadat, néhány éves csomópontokra bontva bemutatva mindazt, ami ezen az életterületen vár rád.
Tapasztalataink szerint a számozott fejezetek egyenként általában 15–30 percig tartanak, bizonyos esetekben pedig valamivel hosszabb kifejtést is jelentenek, akár 40-45 percen át. Az egyes fejezetek felolvasása végén lehetőséged van kérdést feltenni.
Mivel a már felolvasott levélhez csatolt mellékfejezetekről van szó, nem kell újra regisztrálni és beazonosítási folyamat sincs, egyből a felolvasással kezdünk.

A második csoportban igazán különleges fejezetek vannak. Míg a számozottak bárki számára elérhetőek, a speciális részleteket nem mindenkinek a levelei tartalmazzák. Ha ezekből szeretnél választani, rákérdezünk a könyvtárnál, hogy elérhető-e számodra. Ha nem, nem vesztettél semmit, a befizetett díj visszajár, vagy választhatsz helyette másik fejezetet.
A különleges fejezetek akár rendkívüli élményt is nyújthatnak. Igen mély betekintést adhat a spirituális életedbe, egészségi állapotodba, sőt, akár beavatást, isteni áldást is kaphatsz általa.

A fejezetek kibontására a sorsleveled felolvasása utáni egy éven belül van lehetőség. A legjobb, ha három hónapon belül vagy, de az egy év is belefér még. Amennyiben ennél régebben kaptad meg a leveledet, következő lépésként egy újabb sorslevél felolvastatását javasoljuk, majd utána azt bontathatod tovább.
Egy alkalom során 3 vagy 4 fejezetet tudunk felolvasni. Így azt kérjük, hogy legalább három fejezetet válassz. Ha négynél többet szeretnél, azt több napra bontva tudjuk majd felolvasni számodra. Ennek az az oka, hogy a fejezetek olvasása során hatalmas energiák mozdulnak meg.
A fejezeteket bárhogyan kombinálhatod, igény esetén szívesen segítünk a kiválasztásukban.

Számozottak:

 • 2. Oktatás, tanulmányok, vagyon
 • 3. Testvérek
 • 4. Anya, gazdagság, boldogság
 • 5. Gyermekek, utódok, várandósság
 • 6. Betegségek, adósság, bírósági ügyek
 • 7. Házasság
 • 8. Az élet hossza, lefolyása, halál
 • 9. Apa, vagyon, ingatlanok, spirituális út
 • 10. Munkahely, vállalkozás, karrier
 • 11. Járművek, további házasságok
 • 12. Kiadások, külföldi kapcsolatok, következő élet

Különleges fejezetek:

 • Aushadha Kandam - Karma, életeken átívelő hatások
 • Dasa Bhukti Kandam - Bolygóállások a jövőben
 • Prasna Kandam - Válaszok a kérdésekre
 • Gnanna Kandam - A spirituális tudás fejezete
 • Politikai fejezet - Sikerek a politikai és spirituális életben
 • Aasi Kandam - Isten áldása

2. Oktatás, tanulmányok, vagyon

A bőség fejezete, ami két nézőpontból, a tudás és az anyagi gyarapodás felől közelíti meg az életutadat. Tanácsokat kaphatsz azzal kapcsolatban, milyen iskolát érdemes választani, melyik a számodra helyes irány, miben tudsz könnyen fejlődni.Segítséget nyújthat számodra a látás és a beszéd képességével kapcsolatban.Ide tartozik a vagyon is. Az anyagi helyzeted, családod financiális háttere, jövőbeni tanulmányok, megtakarítások, beruházások. 

3. Testvérek

Testvéreinkhez kötődő életeseményeinkbe kaphatunk mélyebb betekintést, pozitív és negatív irányban egyaránt. Megtudhatod belőle, milyen együttműködésre és kapcsolódásra lesz lehetőséged a testvéreiddel a munkában, spiritualitásban és az élet más területein.Születhet-e még testvéred, a már megszületettek meddig lesznek ebben a világban, hogyan alakul az életük. Megismerheted belőle, mire számíthatnak a munkában, egészségben és a saját családjukban.Az innen kapott tanácsok nagyban segíthetnek békésen, szeretetben rendezni az esetleges konfliktusokat, akár évtizedek óta húzódó feszültségeket.

4. Anya, gazdagság, boldogság

Édesanyád szerepe, hatása az életedre. Hozzá kötődő és vele történő pozitív és negatív életesemények, megélések és érzések. Milyen kapcsolatra számíthatsz vele, hogyan és mit tegyél a nehéz helyzetek könnyítéséért. Hogyan alakul anyukád életútja, mikor és miként távozik majd a világból, várnak-e rá vészhelyzetek, mit tehetsz az ő hosszú és boldog életéért. Vannak-e anyukádhoz, vagy az ő felmenőihez kötődő szellemi és fizikai adományaid, ajándékaid és örökségeid.Milyen lesz a tőkével való kapcsolatod, számíthatsz-e ingatlanra, milyen lesz a lakhatásod. Érdemes-e földet vagy járművet vásárolni. Mit érhetsz el az anyagiak területén.

5. Gyermekek, utódok, várandósság

Gyermekeid születése, életük, az általuk elérhető eredmények, iskolai előmenetelük, lehetőségeik a karrierben. Milyen nehézségekkel, problémákkal néznek szembe, hogyan és meddig tarthat az életük.Lehetséges nehézségek a fogantatás és a várandósság során. Szóba kerülhetnek vetélések, abortuszok, megélt tragédiák is. Örökbefogadás, adoptálás, nevelt gyermekek.Sérült gyermekek esetén különösen jó lehet kérni ezt a fejezetet, a megnyitható és elérhető energiák függvényében akár igen mély betekintést adhat az ő világába és lehetőségeibe.

6. Betegségek, adósság, bírósági ügyek

Várható, elkerülhető vagy éppen elkerülhetetlen betegségek, azok okai, lefolyásuk, hatásaik, megtapasztalásaik.Ugyanitt jelenhetnek meg az ellenségek, valamint az életünk során esetlegesen előforduló komolyabb jogi viták, perek, bírósági ügyek, azok kimenete és következményeik. Rendkívül fontos és hasznos tanácsokat adhat azzal kapcsolatban, hogy mit tegyél, mit változtass azért, hogy elkerülhesd ezeket, illetve mi az, aminek meg kell történnie, az a lehető legjobb kimenettel záruljon.

7. Párkapcsolat, szerelem és házasság

Ebben a fejezetben a házasságoddal kapcsolatos információkat kaphatsz. A házasságkötés részletei, esetleg részletek és adatok a jövőbeni házastársadról. Hogyan, milyen körülmények között ismered meg a párodat, hogyan alakul a kapcsolatotok, mit tegyetek azért, hogy hosszú távon, egymással való szövetségben élhessétek meg az életet.Érdemes-e megházasodnod, vagy esetleg vannak olyan blokkok, amik ezt megakadályozzák.Mit tegyél a testi, lelki, szexuális egyensúlyért és a harmonikus mindennapokért.Várható-e válás, mit tegyél, hogy elkerüld, hogyan hozhatjátok vissza ismét a közelséget és a boldogságot.

8. Az élet hossza, lefolyása, halál

Balesetek, bírósági ügyek, az életünkre közvetlen kihatással lévő döntések. Meddig tart az életutad, milyen súlyos veszélyek és problémák jelenhetnek meg. Mit tegyél azért, hogy elkerülhesd a komoly blokkokat, hogyan előzd meg őket és könnyítsd a hatásukat.

9. Apa, vagyon, ingatlanok, spirituális út

Édesapáddal való kapcsolatod. Hogyan tarthatod meg, vagy teremtheted meg a vele való jó kapcsolatot. Hogyan kerülhetsz közelebb hozzá. Milyen közös életesemények és lelki történések várnak rátok. A közös spirituális életetek lehetőségei.Szóba kerülhet apukád életútja, egészségi állapota, anyagi helyzete, veszélyes helyzetek, betegségek.Mikor, milyen körülmények között juthatsz ingatlanhoz, milyen élményekre, tapasztalásokra számíthatsz ott. Mire kell figyelni, mik lehetnek a buktatók, mikor várható felújítás, költözés.Ez a fejezet a spirituális úttal kapcsolatban is számos információt tartalmazhat. Mit tanulj, merre haladj, miben fejlődj. Hogyan lehetsz jó, tiszta, hatékony segítő, tanító, terapeuta, tanácsadó. Mik a fejlődés útjai, vannak-e még lelki akadályok előtted. Lehet-e mestered, hol találod meg őt, mit érhetsz el általa.

10. Munkahely, vállalkozás, karrier

Munka, szakma, előmenetel, karrierút, sikerek, lehetőségek, kudarcok. Mibe érdemes belevágni, hogyan teremthetsz jó jövedelmet, adódhatnak-e buktatók, nehézségek a fejlődés útján.Vállalkozási lehetőségek, kockázatok, esetleges pénzügyi problémák megoldása.Ez a fejezet is adhat információt a mobilitással, költözésekkel, új lakóhellyel, új munkahellyel kapcsolatban. Itt nem az ingatlanról van szó, hanem a beköltözéssel, betanulással, az elhelyezkedéssel kapcsolatban kaphatsz tanácsokat.

11. Járművek, további házasságok

A mobilitás fő fejezete, lelki és fizikai síkon egyaránt. Az életed során számodra elérhető járművek, az általuk nyert lehetőségek és pozitívumok.Miben, milyen módon találhatod meg a dinamikát, hogyan lendülhetsz mozgásba, ez vezethet-e nyereséghez, jó változásokhoz.Amennyiben az életed része lehet több házasság is, arról is kaphatsz további részleteket. Vár-e rád újabb pár, lesz-e az életedben szeretői kapcsolódás. Mire számíthatsz ha elfogadod, vagy éppen visszautasítod őt.

12. Kiadások, külföldi kapcsolatok, következő élet

A pénz áramlása, pozitív és negatív kiadások. Mit tehetsz azért, hogy könnyebben áramoljanak feléd az anyagi javak. Mire költesz majd, miért fontos beruházni bizonyos dolgokba.Külföldi kapcsolatok, utazások, lehetőségek, költözés.Ez a fejezet a spirituális utadhoz is sokat adhat. Főleg akkor, ha már az utolsó életedet töltöd itt, a földi világunkban. Mit tegyél azért, hogy maradéktalanul beteljesítsd a felvállalt életfeladatodat, hogyan élj, hogy bebocsátást nyerj a mennyei szférákba.Ha még vár rád újabb élet, megtudhatod, mit kell tennéd a mostani életedben azért, hogy utána minden a lehető legjobban alakuljon. Mit és hogyan oldjál meg a mostban azért, hogy elkerülhesd a későbbi életek blokkjait.

Különleges fejezetek

Aushadha Kandam - Egészség és gyógyulás

Hosszú, részletes fejezet, ami az egészségi állapotodra koncentrál. Megtudhatod, milyen betegségek jelenhetnek meg az életedben. Pontosan milyen égi energiák és bolygóállások, vagy karmikus blokkok idézik elő ezeket. Feltárhatja az akár életveszélyes kimenetelű betegségek hátterét.Konkrét, részletes tanácsok az életmóddal, táplálkozással kapcsolatban. Melyik problémával kapcsolatban mit és mennyit egyél, mit kerülj el, mit mivel kombinálj. Mennyi vizet igyál. Milyen tápanyagok és elemek azok, amikre különösen oda kell figyelni. Allergia, gyulladásos folyamatok, súlyos problémák, daganatos betegségek megjelenése, elkerülése, a tünetek enyhítése, a kóros folyamatok gyógyítása.

Dasa Bhukti Kandam - Bolygóállások a jövőben

Az életedre ható fő bolygóállásokat ismerheted meg belőle. Megmutatja, hogy a fő karmikus vonalak mellett milyen sorsmódosító energiák munkálkodnak az életedben. Tapasztalataim szerint akár olyan energetikai mezőket is feltárhat, ami a mély összefüggéseivel akár felül is bírálhatja az asztrológiát. Egyedi sorscsomópontok jelenhetnek meg itt, amiket máshogyan nem igazán lehetne megismerni.

Prasna Kandam - Válaszok a kérdésekre

Ez a fejezet a többitől eltérő jellegű. Lezáró fejezetnek is hívjuk, azokra a kérdésekre adhat választ, amikre addig nem leltél választ. Rendkívül ritkán jelenik meg, az évezredes tapasztalatok szerint a felolvasott levelek alig egy százalékához tartozik ilyen.Ha szeretnéd ezt a fejezetet, konkrét kérdésekkel érkezz. Egy alkalommal legfeljebb ötöt tudsz feltenni. Az egyes kérdésekre mély és részletes választ kapsz, ami akár 10-15 percnyi kifejtést is tartalmazhat témánként. Bolygóállások, életeken átívelő karmikus összefüggések, a történések forrásai és gyökerei. Pontosan mi a kiváltó ok, mi a cél, mi várható. Néhány példa a jól kezdődő kérdésekre: Mit tegyek azért, hogy…? Mikor és milyen folyamatok eredményeként valósulhat meg? Milyen energiáknak kell megváltoznia, hogy elérhessek egy konkrét célt? Mit tart még vissza egy bizonyos megvalósulástól? Akár előre ki is küldhetjük Indiába a kérdéseidet, ahol megnézik, hogy jól van-e megfogalmazva és kaphatsz-e rá választ.

Gnanna Kandam - A spirituális tudás fejezete, spirituális beavatás

Ez a sorslevelek világának egyik legfontosabb fejezete. A gnanna (ejtsd: nyana) a tudás világosságát, a megvilágosodás útján járást jelenti. A te szerepedről ír a lélek világában. Milyen céllal születtél, mi az a feladat, amit a születésed előtt felvállaltál. Útmutatást nyújt a fejlődéshez.Megtudhatod, lesz-e gurud vagy mestered. Hogyan érheted el és értheted meg Isten szeretetét és létezését. Mit tegyél a bölcsességért, mi a feladatod a megvilágosodás felé vezető úton. Hogyan nyílnak majd a képességeid, mit nyújtanak számodra a spirituális gyakorlatok.Ez a fejezet nem mindenkinek a levelében szerepel. Ha van is, nem feltétlenül részletes. A tartalma és mélysége nagyban függ a hited és a szándékaid tisztaságától. Aki Isten gyermekeként, az ő hívását és útmutatását követve éli az életét, igen gazdag információs mezőhöz juthat.A Gnanna fejezetben az életedhez kötődő isteni és égi energiák megnyilvánulását kaphatod meg. Üzenetek, tanítások, beavatás, a tudás új mezőinek feltárása, képességek megnyitása.

Politikai fejezet - Sikerek a politikai és spirituális életben

Ez is egy rendkívül ritka fejezet. Főleg azoknak elérhető, akiknek az életfeladatuk, céljaik és ambícióik vezetői, szószólói, véleményformálói irányban vezet. Politikusok, döntéshozók, spirituális tanítók, sokak életére hatással lévő mesterek.Ha van helye ennek az életedben, részletes, akár gyakorlati útmutatást kaphatsz a miértekről és hogyanokról. Vállalhatsz-e politikai szerepet, mire számíthatsz egy választáson jelöltként elindulva, hogyan segítheted a politikusok működését, lehet-e karriered elemzőként, tanácsadóként. A spiritualitás világában hogyan juttathatod el az üzenetedet minél több emberhez, miként szolgálhatod sokak fejlődését. Milyen vezető válhat belőled, hogyan járd az utadat, hogy a legmagasabbra juthass a küldetésedben.

Aasi Kandam - Isten áldása, beavatások

Isten hívását és áldását tartalmazza. A fejezet olvasása során Isten szól hozzád, az ő szavát hallhatod, érezheted a jelenlétét. Megmutatja, hogy melyik csomópontban milyen áldásos tevékenység szerepel az életfeladatodban. Magyarázatot kaphatsz arra, hogy ez miért fontos a Mennyország és a felemelkedett mesterek számára.Meghatározhat konkrét szakrális helyszíneket, ahogy el kell látogatnod. Akár adhat különleges szertartásokat, beavatásokat is.Ez lényegében egy hatalmas energiát megmozgató teremtő ima. Ha már nyitott az érzékelésed, pontosan láthatod és érezheted, ami történik. Összegyűlnek az égi segítőid, csatlakozik minden olyan isteni létező, akivel kapcsolatos a feladatod, összeül a Maharishik tanácsa. Mindannyian érted imádkoznak, feltöltenek fénnyel, egy új, igen erős védelmező energiamezőt kaphatsz tőlük.A végén velük kommunikálva kérhetsz áldást több, számodra igen fontos történésre és életeseményre. 

A fejezetek díja és várható időtartama

Mivel ez egy új lehetőség, megkaptuk azt az áldást, hogy az első időszakban igen kedvező áron juttassuk el hozzád mindezt. Az alábbi árakat 2019. július 1-ig tartjuk számodra, ha addig jelentkezel, még ezek alapján tudod igénybe venni.
Számozott fejezetek, 2-12. 

Várható hossz 20-30 perc/fejezet, ennek a díja 15 ezer Ft fejezetenként.

Különleges fejezetek:
Ausudha Kandam, egészség és gyógyulás
Legalább fél óra, a helyzettől függően akár 40-50 perc, 60 ezer Ft

Dhasa Bukti Kandam, bolygóállások és energiaáramlások a jövőben
Egy-másfél óra, 75 ezer Ft

Prasana Kandam, válaszok a kérdéseidre
Legfeljebb öt témakör, összesen 45 ezer Ft

Gnanna Kandam, a spirituális tudás beavatása
30-40 perc, 45 ezer Ft

Politikai fejezet, az utad és lehetőségeid politikai, vagy lelki vezetőként
40-45 perc, vagy akár mint egy teljes felolvasás, 75 ezer Ft

Aasi Kandam, Isten áldása, életeken átívelő beavató ima
Spirituális szint függvényében, általában 25 és 50 perc között. 50 ezer Ft és guruthan, azaz szimbolikus felajánlás a beavatást adó gurunak.

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

Elérhetőség, jelentkezés a fejezetek felolvasására:
www.sorslevelek.hu
info@sorslevelek.hu
+36 30 970 1611

A sorslevelek további fejezetei. Új, kibővített felolvasási lehetőség!

2019. március 26. - lukacszoli

A sorsleveled felolvasása után újabb kérdések merülhetnek fel. Miután megértetted a főbb folyamatokat, megfogadtad a tanácsokat és elkezdtél változtatni, már tisztábban láthatod az előtted álló életutat. Lehetnek azonban olyan területek, amik különösen fontosak számodra, vagy erőteljes blokkokat, elakadásokat tartogatnak.
Minden köteg levélhez tartozik egy, vagy akár több kiegészítő levélköteg. Ezeket a sorsleveledhez téve a tudás, a tanácsok új, eddig feltáratlan dimenziói nyílnak meg. Magát a felolvasást, amin részt vettél, ebben az értelmezésben 1. fejezetnek hívjuk. Ez tartalmazza az életutad fő irányát, egy igen pontos felülnézeti képet ad saját magadról. Amit ezen kívül a felolvasás részét képezi még, az a 13. és a 14. fejezet. Ezekből ismerhetted meg a még aktívan ható karmikus problémáidat, illetve a tisztító feladatokat, azaz a púdzsákat. Bízom benne, hogy komolyan vetted a púdzsákat és azóta is aktívan dolgozol magadon. Úgy tapasztaltam, hogy a fejezetekből gyakran kiderül, megtörtént-e a tisztítás.

Az információ mélyítésére, az életed, sorsod alaposabb megismerésére több lehetőség is kínálkozik. Az egyik egy újabb levél kerestetését jelenti. Ezt akkor javasoljuk, ha már végeztél az előző leveledből kapott púdzsákkal, elkezdett változni az életed és elkezdted megvalósítani az abban foglaltakat. De ide tartozhat például új körülmények felmerülése, eddig valami miatt nem látható blokkok megjelenése és más, belső és külső motivációk.

A másik lehetőség pedig az, amit a fejezetek olvasásának, vagyis kibontásnak hívunk. Itt erről olvashatsz bővebben. Ez egy egészen új lehetőség, amit ezidáig csak Indiában szervezhettünk. Mostantól viszont lehetőség lesz arra, hogy itthon is hozzájuttassunk ehhez a rendkívül mély információs mezőhöz.

A fejezetek, vagyis a Kandamok két csoportból állnak. Az első, amit számozott fejezetnek hívunk, ezek 2-től 12-ig terjednek. Mindegyikből egy-egy életterületet ismerhetsz meg részletesebben. Ha most vannak nagyobb elakadásaid, vagy fajsúlyos kérdéseid, akkor várhatóan a most következő csomópontra, néhány évre koncentrál. Elképzelhető azonban az is, hogy végigveszi az életutadat, néhány éves csomópontokra bontva bemutatva mindazt, ami ezen az életterületen vár rád.
Tapasztalataink szerint a számozott fejezetek egyenként általában 15–30 percig tartanak, bizonyos esetekben pedig valamivel hosszabb kifejtést is jelentenek, akár 40-45 percen át. Az egyes fejezetek felolvasása végén lehetőséged van kérdést feltenni.
Mivel a már felolvasott levélhez csatolt mellékfejezetekről van szó, nem kell újra regisztrálni és beazonosítási folyamat sincs, egyből a felolvasással kezdünk.

A második csoportban igazán különleges fejezetek vannak. Míg a számozottak bárki számára elérhetőek, a speciális részleteket nem mindenkinek a levelei tartalmazzák. Ha ezekből szeretnél választani, rákérdezünk a könyvtárnál, hogy elérhető-e számodra. Ha nem, nem vesztettél semmit, a befizetett díj visszajár, vagy választhatsz helyette másik fejezetet.
A különleges fejezetek akár rendkívüli élményt is nyújthatnak. Igen mély betekintést adhat a spirituális életedbe, egészségi állapotodba, sőt, akár beavatást, isteni áldást is kaphatsz általa.

A fejezetek kibontására a sorsleveled felolvasása utáni egy éven belül van lehetőség. A legjobb, ha három hónapon belül vagy, de az egy év is belefér még. Amennyiben ennél régebben kaptad meg a leveledet, következő lépésként egy újabb sorslevél felolvastatását javasoljuk, majd utána azt bontathatod tovább.
Egy alkalom során 3 vagy 4 fejezetet tudunk felolvasni. Így azt kérjük, hogy legalább három fejezetet válassz. Ha négynél többet szeretnél, azt több napra bontva tudjuk majd felolvasni számodra. Ennek az az oka, hogy a fejezetek olvasása során hatalmas energiák mozdulnak meg.
A fejezeteket bárhogyan kombinálhatod, igény esetén szívesen segítünk a kiválasztásukban.

Íme a fejezetek listája. A hozzájuk tartozó leíráshoz és az árakért kattints rá, egy új oldalon megnyílik minden fontos tudnivaló.

Számozottak:

Különleges fejezetek:

 

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

Elérhetőség, jelentkezés a fejezetek felolvasására:
www.sorslevelek.hu
info@sorslevelek.hu
+36 30 970 1611

A sorslevelek további fejezeteinek részletes bemutatása

2019. március 26. - lukacszoli

Ebben a posztban a sorslevelek tartalmának egy egészen új, mostantól elérhetővé vált felolvasásáról olvashatsz. Ezek olyan fejezetek, mellékletek, amik a sorsleveledhez tartoznak és lehetőség van belőlük mélyebb, részletesebb betekintést kapni egy-egy életterületeddel kapcsolatban.

Két fő típusuk van, az első, amit számozottaknak hívunk. Ezek különböző életterületeinkről szólnak. A másik része pedig a különleges fejezetek, amik egészségünk, spirituális életünk, vezetői utunk rendkívüli segítői lehetnek. Tanácsok a gyógyuláshoz, életmódhoz, beavatások, tanítások, áldások.

A fejezetek működésének bővebb leírását itt, ebben a posztban találod.


2. Oktatás, tanulmányok, vagyon

A bőség fejezete, ami két nézőpontból, a tudás és az anyagi gyarapodás felől közelíti meg az életutadat. Tanácsokat kaphatsz azzal kapcsolatban, milyen iskolát érdemes választani, melyik a számodra helyes irány, miben tudsz könnyen fejlődni.Segítséget nyújthat számodra a látás és a beszéd képességével kapcsolatban.Ide tartozik a vagyon is. Az anyagi helyzeted, családod financiális háttere, jövőbeni tanulmányok, megtakarítások, beruházások. 

3. Testvérek

Testvéreinkhez kötődő életeseményeinkbe kaphatunk mélyebb betekintést, pozitív és negatív irányban egyaránt. Megtudhatod belőle, milyen együttműködésre és kapcsolódásra lesz lehetőséged a testvéreiddel a munkában, spiritualitásban és az élet más területein.Születhet-e még testvéred, a már megszületettek meddig lesznek ebben a világban, hogyan alakul az életük. Megismerheted belőle, mire számíthatnak a munkában, egészségben és a saját családjukban.Az innen kapott tanácsok nagyban segíthetnek békésen, szeretetben rendezni az esetleges konfliktusokat, akár évtizedek óta húzódó feszültségeket.

4. Anya, gazdagság, boldogság

Édesanyád szerepe, hatása az életedre. Hozzá kötődő és vele történő pozitív és negatív életesemények, megélések és érzések. Milyen kapcsolatra számíthatsz vele, hogyan és mit tegyél a nehéz helyzetek könnyítéséért. Hogyan alakul anyukád életútja, mikor és miként távozik majd a világból, várnak-e rá vészhelyzetek, mit tehetsz az ő hosszú és boldog életéért. Vannak-e anyukádhoz, vagy az ő felmenőihez kötődő szellemi és fizikai adományaid, ajándékaid és örökségeid.Milyen lesz a tőkével való kapcsolatod, számíthatsz-e ingatlanra, milyen lesz a lakhatásod. Érdemes-e földet vagy járművet vásárolni. Mit érhetsz el az anyagiak területén.

5. Gyermekek, utódok, várandósság

Gyermekeid születése, életük, az általuk elérhető eredmények, iskolai előmenetelük, lehetőségeik a karrierben. Milyen nehézségekkel, problémákkal néznek szembe, hogyan és meddig tarthat az életük.Lehetséges nehézségek a fogantatás és a várandósság során. Szóba kerülhetnek vetélések, abortuszok, megélt tragédiák is. Örökbefogadás, adoptálás, nevelt gyermekek.Sérült gyermekek esetén különösen jó lehet kérni ezt a fejezetet, a megnyitható és elérhető energiák függvényében akár igen mély betekintést adhat az ő világába és lehetőségeibe.

6. Betegségek, adósság, bírósági ügyek

Várható, elkerülhető vagy éppen elkerülhetetlen betegségek, azok okai, lefolyásuk, hatásaik, megtapasztalásaik.Ugyanitt jelenhetnek meg az ellenségek, valamint az életünk során esetlegesen előforduló komolyabb jogi viták, perek, bírósági ügyek, azok kimenete és következményeik. Rendkívül fontos és hasznos tanácsokat adhat azzal kapcsolatban, hogy mit tegyél, mit változtass azért, hogy elkerülhesd ezeket, illetve mi az, aminek meg kell történnie, az a lehető legjobb kimenettel záruljon.

7. Párkapcsolat, szerelem és házasság

Ebben a fejezetben a házasságoddal kapcsolatos információkat kaphatsz. A házasságkötés részletei, esetleg részletek és adatok a jövőbeni házastársadról. Hogyan, milyen körülmények között ismered meg a párodat, hogyan alakul a kapcsolatotok, mit tegyetek azért, hogy hosszú távon, egymással való szövetségben élhessétek meg az életet.Érdemes-e megházasodnod, vagy esetleg vannak olyan blokkok, amik ezt megakadályozzák.Mit tegyél a testi, lelki, szexuális egyensúlyért és a harmonikus mindennapokért.Várható-e válás, mit tegyél, hogy elkerüld, hogyan hozhatjátok vissza ismét a közelséget és a boldogságot.

8. Az élet hossza, lefolyása, halál

Balesetek, bírósági ügyek, az életünkre közvetlen kihatással lévő döntések. Meddig tart az életutad, milyen súlyos veszélyek és problémák jelenhetnek meg. Mit tegyél azért, hogy elkerülhesd a komoly blokkokat, hogyan előzd meg őket és könnyítsd a hatásukat.

9. Apa, vagyon, ingatlanok, spirituális út

Édesapáddal való kapcsolatod. Hogyan tarthatod meg, vagy teremtheted meg a vele való jó kapcsolatot. Hogyan kerülhetsz közelebb hozzá. Milyen közös életesemények és lelki történések várnak rátok. A közös spirituális életetek lehetőségei.Szóba kerülhet apukád életútja, egészségi állapota, anyagi helyzete, veszélyes helyzetek, betegségek.Mikor, milyen körülmények között juthatsz ingatlanhoz, milyen élményekre, tapasztalásokra számíthatsz ott. Mire kell figyelni, mik lehetnek a buktatók, mikor várható felújítás, költözés.Ez a fejezet a spirituális úttal kapcsolatban is számos információt tartalmazhat. Mit tanulj, merre haladj, miben fejlődj. Hogyan lehetsz jó, tiszta, hatékony segítő, tanító, terapeuta, tanácsadó. Mik a fejlődés útjai, vannak-e még lelki akadályok előtted. Lehet-e mestered, hol találod meg őt, mit érhetsz el általa.

10. Munkahely, vállalkozás, karrier

Munka, szakma, előmenetel, karrierút, sikerek, lehetőségek, kudarcok. Mibe érdemes belevágni, hogyan teremthetsz jó jövedelmet, adódhatnak-e buktatók, nehézségek a fejlődés útján.Vállalkozási lehetőségek, kockázatok, esetleges pénzügyi problémák megoldása.Ez a fejezet is adhat információt a mobilitással, költözésekkel, új lakóhellyel, új munkahellyel kapcsolatban. Itt nem az ingatlanról van szó, hanem a beköltözéssel, betanulással, az elhelyezkedéssel kapcsolatban kaphatsz tanácsokat.

11. Járművek, további házasságok

A mobilitás fő fejezete, lelki és fizikai síkon egyaránt. Az életed során számodra elérhető járművek, az általuk nyert lehetőségek és pozitívumok.Miben, milyen módon találhatod meg a dinamikát, hogyan lendülhetsz mozgásba, ez vezethet-e nyereséghez, jó változásokhoz.Amennyiben az életed része lehet több házasság is, arról is kaphatsz további részleteket. Vár-e rád újabb pár, lesz-e az életedben szeretői kapcsolódás. Mire számíthatsz ha elfogadod, vagy éppen visszautasítod őt.

12. Kiadások, külföldi kapcsolatok, következő élet

A pénz áramlása, pozitív és negatív kiadások. Mit tehetsz azért, hogy könnyebben áramoljanak feléd az anyagi javak. Mire költesz majd, miért fontos beruházni bizonyos dolgokba.Külföldi kapcsolatok, utazások, lehetőségek, költözés.Ez a fejezet a spirituális utadhoz is sokat adhat. Főleg akkor, ha már az utolsó életedet töltöd itt, a földi világunkban. Mit tegyél azért, hogy maradéktalanul beteljesítsd a felvállalt életfeladatodat, hogyan élj, hogy bebocsátást nyerj a mennyei szférákba.Ha még vár rád újabb élet, megtudhatod, mit kell tennéd a mostani életedben azért, hogy utána minden a lehető legjobban alakuljon. Mit és hogyan oldjál meg a mostban azért, hogy elkerülhesd a későbbi életek blokkjait.

Különleges fejezetek

Aushadha Kandam - Egészség és gyógyulás

Hosszú, részletes fejezet, ami az egészségi állapotodra koncentrál. Megtudhatod, milyen betegségek jelenhetnek meg az életedben. Pontosan milyen égi energiák és bolygóállások, vagy karmikus blokkok idézik elő ezeket. Feltárhatja az akár életveszélyes kimenetelű betegségek hátterét.Konkrét, részletes tanácsok az életmóddal, táplálkozással kapcsolatban. Melyik problémával kapcsolatban mit és mennyit egyél, mit kerülj el, mit mivel kombinálj. Mennyi vizet igyál. Milyen tápanyagok és elemek azok, amikre különösen oda kell figyelni. Allergia, gyulladásos folyamatok, súlyos problémák, daganatos betegségek megjelenése, elkerülése, a tünetek enyhítése, a kóros folyamatok gyógyítása.

Dasa Bhukti Kandam - Bolygóállások a jövőben

Az életedre ható fő bolygóállásokat ismerheted meg belőle. Megmutatja, hogy a fő karmikus vonalak mellett milyen sorsmódosító energiák munkálkodnak az életedben. Tapasztalataim szerint akár olyan energetikai mezőket is feltárhat, ami a mély összefüggéseivel akár felül is bírálhatja az asztrológiát. Egyedi sorscsomópontok jelenhetnek meg itt, amiket máshogyan nem igazán lehetne megismerni.

Prasna Kandam - Válaszok a kérdésekre

Ez a fejezet a többitől eltérő jellegű. Lezáró fejezetnek is hívjuk, azokra a kérdésekre adhat választ, amikre addig nem leltél választ. Rendkívül ritkán jelenik meg, az évezredes tapasztalatok szerint a felolvasott levelek alig egy százalékához tartozik ilyen.Ha szeretnéd ezt a fejezetet, konkrét kérdésekkel érkezz. Egy alkalommal legfeljebb ötöt tudsz feltenni. Az egyes kérdésekre mély és részletes választ kapsz, ami akár 10-15 percnyi kifejtést is tartalmazhat témánként. Bolygóállások, életeken átívelő karmikus összefüggések, a történések forrásai és gyökerei. Pontosan mi a kiváltó ok, mi a cél, mi várható. Néhány példa a jól kezdődő kérdésekre: Mit tegyek azért, hogy…? Mikor és milyen folyamatok eredményeként valósulhat meg? Milyen energiáknak kell megváltoznia, hogy elérhessek egy konkrét célt? Mit tart még vissza egy bizonyos megvalósulástól? Akár előre ki is küldhetjük Indiába a kérdéseidet, ahol megnézik, hogy jól van-e megfogalmazva és kaphatsz-e rá választ.

Gnanna Kandam - A spirituális tudás fejezete, spirituális beavatás

Ez a sorslevelek világának egyik legfontosabb fejezete. A gnanna (ejtsd: nyana) a tudás világosságát, a megvilágosodás útján járást jelenti. A te szerepedről ír a lélek világában. Milyen céllal születtél, mi az a feladat, amit a születésed előtt felvállaltál. Útmutatást nyújt a fejlődéshez.Megtudhatod, lesz-e gurud vagy mestered. Hogyan érheted el és értheted meg Isten szeretetét és létezését. Mit tegyél a bölcsességért, mi a feladatod a megvilágosodás felé vezető úton. Hogyan nyílnak majd a képességeid, mit nyújtanak számodra a spirituális gyakorlatok.Ez a fejezet nem mindenkinek a levelében szerepel. Ha van is, nem feltétlenül részletes. A tartalma és mélysége nagyban függ a hited és a szándékaid tisztaságától. Aki Isten gyermekeként, az ő hívását és útmutatását követve éli az életét, igen gazdag információs mezőhöz juthat.A Gnanna fejezetben az életedhez kötődő isteni és égi energiák megnyilvánulását kaphatod meg. Üzenetek, tanítások, beavatás, a tudás új mezőinek feltárása, képességek megnyitása.

Politikai fejezet - Sikerek a politikai és spirituális életben

Ez is egy rendkívül ritka fejezet. Főleg azoknak elérhető, akiknek az életfeladatuk, céljaik és ambícióik vezetői, szószólói, véleményformálói irányban vezet. Politikusok, döntéshozók, spirituális tanítók, sokak életére hatással lévő mesterek.Ha van helye ennek az életedben, részletes, akár gyakorlati útmutatást kaphatsz a miértekről és hogyanokról. Vállalhatsz-e politikai szerepet, mire számíthatsz egy választáson jelöltként elindulva, hogyan segítheted a politikusok működését, lehet-e karriered elemzőként, tanácsadóként. A spiritualitás világában hogyan juttathatod el az üzenetedet minél több emberhez, miként szolgálhatod sokak fejlődését. Milyen vezető válhat belőled, hogyan járd az utadat, hogy a legmagasabbra juthass a küldetésedben.

Aasi Kandam - Isten áldása, beavatások

Isten hívását és áldását tartalmazza. A fejezet olvasása során Isten szól hozzád, az ő szavát hallhatod, érezheted a jelenlétét. Megmutatja, hogy melyik csomópontban milyen áldásos tevékenység szerepel az életfeladatodban. Magyarázatot kaphatsz arra, hogy ez miért fontos a Mennyország és a felemelkedett mesterek számára.Meghatározhat konkrét szakrális helyszíneket, ahogy el kell látogatnod. Akár adhat különleges szertartásokat, beavatásokat is.Ez lényegében egy hatalmas energiát megmozgató teremtő ima. Ha már nyitott az érzékelésed, pontosan láthatod és érezheted, ami történik. Összegyűlnek az égi segítőid, csatlakozik minden olyan isteni létező, akivel kapcsolatos a feladatod, összeül a Maharishik tanácsa. Mindannyian érted imádkoznak, feltöltenek fénnyel, egy új, igen erős védelmező energiamezőt kaphatsz tőlük.A végén velük kommunikálva kérhetsz áldást több, számodra igen fontos történésre és életeseményre. 

A fejezetek díja és várható időtartama

Mivel ez egy új lehetőség, megkaptuk azt az áldást, hogy az első időszakban igen kedvező áron juttassuk el hozzád mindezt. Az alábbi árakat 2019. július 1-ig tartjuk számodra, ha addig jelentkezel, még ezek alapján tudod igénybe venni.
Számozott fejezetek, 2-12. 

Várható hossz 20-30 perc/fejezet, ennek a díja 15 ezer Ft fejezetenként.

Különleges fejezetek:
Ausudha Kandam, egészség és gyógyulás
Legalább fél óra, a helyzettől függően akár 40-50 perc, 60 ezer Ft

Dhasa Bukti Kandam, bolygóállások és energiaáramlások a jövőben
Egy-másfél óra, 75 ezer Ft

Prasana Kandam, válaszok a kérdéseidre
Legfeljebb öt témakör, összesen 45 ezer Ft

Gnanna Kandam, a spirituális tudás beavatása
30-40 perc, 45 ezer Ft

Politikai fejezet, az utad és lehetőségeid politikai, vagy lelki vezetőként
40-45 perc, vagy akár mint egy teljes felolvasás, 75 ezer Ft

Aasi Kandam, Isten áldása, életeken átívelő beavató ima
Spirituális szint függvényében, általában 25 és 50 perc között. 50 ezer Ft és guruthan, azaz szimbolikus felajánlás a beavatást adó gurunak.

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

Elérhetőség, jelentkezés a fejezetek felolvasására:
www.sorslevelek.hu
info@sorslevelek.hu
+36 30 970 1611

A megfelelő választás

2018. április 06. - lukacszoli

Viharos időket élünk, ezt nyilván te is tapasztalod. Kinézek az ablakon, a szél rángatja a fákat és a gondolatokat. Bár már véget ért a tél, az igazi tavasz, az enyhülés még valahol késlekedik. Vágyunk a napsütésre, jó időre, a lelkünk már békére és szeretetre áhítozik.

Sokan szeretik az arcuk elé húzni a kemény gondolatok álarcát. Ők azok, akik ezen a globális játszótéren, ahol mindannyian vagyunk, úgy tesznek, mintha élveznék a feszültséggel teli napokat.

Tudod, vannak, akik még nem ébredtek rá annak a valóságára, hogy ami bent van, pontosan az jelenik meg kint. Hívhatjuk ezt párhuzamos valóságnak. Annak, aki a fényt keresi, valahogy mindig jobban süt a nap. Amíg viszont valaki arra koncentrál, hogy milyen sötét az éjszaka, sőt, minő meglepetés, a déli napsütésben is vannak árnyékos részek, na az ő életük pontosan erről fog szólni. Bár ugyanabban a világban élünk, a megélt, az észlelt kép, a valóság mindenkinek más.

Az, hogy most fúj a szél és esik az eső, egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy óra múlva, vagy holnap is így lesz. Azt pedig pláne nem, hogy mostantól örökké hideg lesz. Hiszen tudjuk jól, mi a menetrend. Az életnek van egy körforgása. Váltakoznak az évszakok, időnként téli hideg van, máskor pedig nyári hőség. Kérdezz meg bátran egy fát az erdőben. Vajon ő retteg-e attól, hogy mostantól örökké fagy lesz? Fél-e attól, hogy a kártevők felemésztik a törzsét? Mennyire határozza meg a gondolatait, hogy nyáron kiszárad, vagy esetleg ősszel kivágják? Elárulom, pontosan semennyire. Tudja jól a genetikai programjából és a fa-lét évmilliós tapasztalataiból, hogy a lényeg nem ez. A fa feladata, hogy fa legyen, törekedjen arra, hogy az évszakok, az időjárás, az életszakaszok váltakozásában megtalálja az ő fa életének a lehető legjobb változatát. Nem a félelmek határozzák meg a gondolatait. Hideg után jön a meleg, utána újra hideg, majd megint meleg. Ezzel nincs semmi baj. A szárazság miatt sem aggódik, hiszen azt ő nem tudja megoldani. Inkább a békét és nyugalmat keresi, bízva abban, hogy szeretetben tudja leélni az életét.

winter-260838_1280.jpg

Te mit választasz? Begubózva rágódsz azon a sok nehéz tapasztaláson, életeseményen, traumán, amin átmentél? Esetleg nyitogatod a kapukat, keresed a fényt, a boldogságot?

Szeretnél ezentúl mindig szorongani, amikor borús az ég, fúj a szél, vagy esik az eső? Esetleg megtanulod végre élvezni az eső kopogását, megfigyeled a felhők formáját és hallgatod a szél suhogását? Dönthetsz úgy is, hogy haragosan mutogatsz az esőfelhőre. Előveheted a porszívót, kiállhatsz az erkélyre és megpróbálod elfújni, vagy éppen beszívni a porzsákba az esőt. Könnyen megérthetjük, hogy ez mennyire értelmetlen.

A gondolataidat a szeretet vagy a félelem határozza meg. Ez a két oldal van, a te döntésed, hogy melyiket választod. Félelemtől motiválva élve azt fogod tapasztalni, hogy az életed rossz, kudarcok sokasága követi egymást, az emberek ellenségesek, az általad észlelt valóság a haragról és gyűlöletről szól. Talán még nem tartasz itt, ám biztos lehetsz benne, hogy a negatív életút ebbe az irányba vezet. Tudatosítsd magadban, hogy csukott szemmel járva nagyobb eséllyel lépsz a kutyaszarba.

Szeretetben élve sem lesz virágoskert az egész világ. Az események, történések akár igen hasonlóak lehetnek. A megközelítés, a megélés azonban gyökeresen más. Gondolkodj úgy, hogy a világod saját magadból indulva épül fel. Ami bent, az van kint. A problémákra ezentúl mint megoldandó helyzetre tekints. A konfliktusokat a támadás, veszekedés energiája helyett kezdd el szeretettel feltölteni. Törekedj a tiszta, nyugodt, békés kommunikációra. A feszülő szálakat lazítsd le. Egy csomót levágva, vagy leoldva bár az eredmény ugyanaz, nem mindegy, hogy utána fellélegzés következik, vagy éppen újabb sebeket okozunk. Amit csak lehet, tölts fel a nyugalom és béke energiájával. Figyeld meg, hogy a fekete szemüveget fehérre cserélve egészen mássá válik a világ.

A megfelelő választás benned van. Fúj a szél? Keress menedéket, a szél el fog múlni. Sötét van? Gyújts egy mécsest. Rossz a kedved? A világ hibáztatása helyett inkább igyál egy nagy pohár vizet, pihenj, relaxálj, lazíts. Bosszús vagy? Bocsáss meg magadnak, bocsáss meg mindenkinek. Engedd el végre az akár évek, évtizedek óta plüssmaciként szorongatott fingópárnát.

Viharos időket élünk, ezt nyilván te is tapasztalod. Kinézek az ablakon, a szél rángatja a fákat és a gondolatokat. Bár már véget ért a tél, az igazi tavasz, az enyhülés még valahol késlekedik. Vágyunk a napsütésre, jó időre, a lelkünk már békére és szeretetre áhítozik.

Tegyél érte te is, hogy jobb legyen a világ. A béke és a szeretet belőled induljon. A vihar el fog csendesedni, a jó idő is megérkezik hamarosan.

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

Megbocsátok. Bocsáss meg.

2018. március 23. - lukacszoli

Megbocsátok neked. Bocsáss meg nekem.

Megbocsátok mindazért, amit tettél. Bocsáss meg mindazért, amit tettem.

Megbocsátok mindazért, amit nem tettél. Bocsáss meg mindazért, amit nem tettem.

Megbocsátok az állandó puffogásodért, tudom, hogy az adott helyzetben ez volt a legjobb, legtöbb, amit tenni tudtál. Bocsáss meg az állandó puffogásomért, tudod, az adott helyzetben ez volt a legjobb, legtöbb, amit tenni tudtam.

Megbocsátok neked azért, aki vagy. Bocsáss meg nekem azért, aki vagyok.

Megbocsátok neked azért, amit gondoltál. Bocsáss meg nekem azért, amit gondoltam.

Megbocsátok neked minden bűnödért. Bocsáss meg nekem minden bűnömért.

Megbocsátok neked a beszólásokért. Bocsáss meg nekem a beszólásokért.

Megbocsátok neked azért, mert nem mindig tudod azt nyújtani, amit szeretnél és ezért vádolod magad. Bocsáss meg nekem azért, mert nem mindig tudom azt nyújtani, amit szeretnék és ezért vádolom magam.

Megbocsátok neked azért, mert nem mindig tudom azt nyújtani, amit szeretnél és ezért vádolod magad. Bocsáss meg nekem azért, mert nem mindig tudod azt nyújtani, amit szeretnék és ezért vádolom magam.

Megbocsátok neked azért, mert nem mindig tudod azt nyújtani, amit szeretnék és ezért vádolod magad. Bocsáss meg nekem azért, mert nem mindig tudom azt nyújtani, amit szeretnél és ezért vádolod magad.

Megbocsátok neked azért, mert időnként tiszteletlen, vagy akár bunkó is voltál. Bocsáss meg nekem azért, mert időnként tiszteletlen, vagy akár bunkó is voltam.

Megbocsátok neked azért, mert nem mindig teljesítesz az elvárásoknak megfelelően. Bocsáss meg nekem, amiért nem mindig teljesítek az elvárásoknak megfelelően.

Megbocsátok neked, amiért nem tudsz elvárások nélkül élni. Bocsáss meg nekem, amiért nem tudok elvárások nélkül élni.

Megbocsátok neked, amiért feltételekhez kötötted a szeretetet. Bocsáss meg nekem, amiért feltételekhez kötöttem a szeretetet.

Megbocsátok neked azért, amilyen vagy. Bocsáss meg nekem azért, amilyen vagyok.

Úgy szeretlek, ahogy vagy. Szeress úgy, ahogy vagyok.

Törekszem arra, hogy a szeretetet feltételek nélkül adjam és kapjam. Törekedj arra, hogy a szeretetet feltételek nélkül add és kapd.

Törekszem arra, hogy elvárások nélkül éljek, befogadva az itt és most csodáját, amit az egyes napok nyújtanak. Törekedj arra, hogy elvárások nélkül élj, befogadva az itt és most csodáját, amit az egyes napok nyújtanak.

Törekszem arra, hogy tisztelettudó, udvarias, kedves, pozitív legyek. Törekedj arra, hogy tisztelettudó, udvarias, kedves, pozitív legyél.

Törekszem arra, hogy a képességeimből eredő legtöbbet, legjobbat nyújtsam, tiszteletben tartva a pozitív értékeket és a szeretetet. Törekedj arra, hogy a képességeidből eredő legtöbbet, legjobbat nyújtsad, tiszteletben tartva a pozitív értékeket és a szeretetet.

Törekszem arra, hogy jó ember legyek. Törekedj arra, hogy jó ember legyél.

Merem megélni a szeretetet. Merd megélni a szeretet.

Elég bátor vagyok a boldogsághoz. Legyél elég bátor a boldogsághoz.

Napjaimat, napjainkat áthatja a szeretet, törekszem, törekszünk a boldog, kiegyensúlyozott életre.

Tudod, amikor úgy érzed, hogy valami nem kerek, azt jó eséllyel te sugárzod ki magadból. Az élet ugyanazt tükrözi vissza rád, amit te adsz. Nincs olyan, hogy te vagy a hibás. Nincs olyan, hogy én vagyok a hibás. Helyettük megoldandó helyzetek vannak, amiket szeretettel, kedvességgel tudsz rendezni. Mert a haragra harag a válasz, a szeretetre pedig szeretet.

Boldog megbocsátást, boldog bocsánatkérést, boldog életet,
Lukács Zoltán Gábor,
Sorslevelek

Fogadd meg és alkalmazd a tanításokat.

A mindennapjainkban végtelen mennyiségű információ áramlik körülöttünk. Bárhova nézel, új adatokat, mondatokat, gondolatokat, véleményeket találsz. Számok, árak, reklámok, címek, nevek. Máskor pedig cikkek, oldalak, szakaszok, bekezdések. Betűk és szavak tengere, amiben olykor elveszve érezheted magad.

Most nem csak arra a rengeteg könyvre gondolok, ami olvasatlanul áll a polcodon. Jussanak eszedbe a filmek, zenék, előadások, amikre vágysz. A tanítók, mesterek, guruk, akiknek a gondolataival szeretnél megismerkedni. Sőt, nyugodtan számíthatod ide az életed szereplőit. Család, barátok, kollégák, ismerősök és ismeretlenek egyaránt. A tanítás bármelyik forrásból érkezhet. A legfontosabb gondolatokat talán nem is abból a forrásból, attól a tanítótól kapod, akitől remélnéd. Figyelj jobban ezentúl, járj nyitott szemmel. Talán éppen a postás, a pénztáros, vagy a buszmegállóban várakozó néni lesz az, akitől kapod a következő fontos üzenetet. A rácsodálkozás élménye sem kötődik a világ hatalmas dolgaihoz. Elképzelhető, hogy az igazságot, a választ egy apró virágot nézegetve találod meg.

 img_6753.JPG

Emberekkel foglalkozom, sorsok ezreivel találkoztam már. Sokan közülük a grandiózus dolgokat kergetik. Találkozni egy világhírű prófétával, eljutni egy mindenki által ismert helyre, elvégezni egy éveken át tartó tanfolyamot. Ezek mind fontos és meghatározó események. A tanításnak ez azonban csak egy része. Ami mindenkinek szeretne szólni, az egy picit senkit sem érint. Hatalmas energiát, életre szóló emléket ad, amikor elmész abba a templomba, ahol évezredek során zarándokok százmilliói fordultak meg. Amit hazaviszel, az viszont az ottani belső megélésed lesz. A tanítást saját magadban fogod megkapni. A külvilágban megteremtheted azt a támogató közeget, ahol könnyebben hozzájutsz, végső soron azonban te magad leszel a saját tanítód.

Az az apró, rövid, halkan megszólaló belső megérzés, az intuitív iránymutatás lesz majd, ami végül előrébb visz. A nagy tanítóktól is végül a gondolataid által megformált, szavakkal nem is igazán megfogalmazható szintetizált energia lesz az, ami a valós hatást váltja ki, ez lesz a változás gyökere.

A tanítást mindig magadban keresd. Az üzenetet bármilyen formában megkaphatod, ehhez mindössze arra van szükség, hogy járj nyitott szemmel a világban. Törekedj az ítéletek elengedésére, távolodj a követett sémáktól, lazítsd fel az elvárások végtelen szövetét. Láss, hallj, hallgass és figyelj. Amikor megérkezik a tanítás, forgasd magadban, dolgozz a benned mocorgó gondolatokon.

A tanítás benned van. Sokkal hamarabb ott volt, mint gondolnád. A megoldás már a helyzet felmerülése előtt ott volt. Legyél hát nyitott rá, halld meg az üzenetet, fogadd meg és alkalmazd a tanítást.

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

Újévi köszöntő a mában

Szeretettel üdvözöllek ezen a napon, az itt és mostban. Fontos nap ez, hiszen ma ma van. Nem tegnap, sőt, még csak a holnap sem. Ez az az időegység, az a jelenlét, amiben létezel. A holnap nem létezik. Hiszen ha létezne, holnap holnap lenne. Ám képzeld el, holnap is ma lesz. Nem hiszed el? Kérdezd meg magadtól holnap. Mindig ma van.

A mában pedig nincs volt és lesz. A mában a mostban élsz. Pontosabban ott kellene létezned, bár ez sajnos nem mindig sikerül. Hiszen hatással van ránk az, ami elmúlt. Hordozzuk a hátizsákban az eddigi cimkéket, sebeket, hegeket, bánatot. Tudatosan élve emellé bekerülnek a jó emlékek is. Boldog pillanatok, szeretettel teli megélések, örömet hozó tapasztalások. A csomagba gyakran behúzzuk azt is, ami még nincs is. A jövő terheit, a jövő emlékeit beengedjük, mintegy jóváhagyva, hogy az előrevivő energiamező inkább hátráltasson. Na nem, ebből nem kérek, te se kérj.

Bőven elég azokra a történésekre koncentrálni, amik most vannak az életedben. Tudom jól, nem függetlenedhetsz a múlttól és a jövőtől, hiszen ezek is részei annak az életfonálnak, amit napról-napra húrként pengetünk. Az autó sem a semmiben halad, helyette sokkal inkább a célja felé vezető úton. Kérdezd meg a saját belső járművedtől, amivel az Univerzumban közlekedsz, tudja-e, merre megy. Tudja, hogyne tudná. Utána kérdezd meg, fél-e már most attól, hogy a jövőben milyen és mekkora akadályokon kell áthaladnia. Dehogy fél, ő már érti, hogy elég lesz a hegyre akkor felmászni, amikor már odaért. Utána kérdezd meg, hordozza-e magában a korábbi kanyarok sodró energiáját. Dehogy hordozza. Az egyenes úton egyenesen halad, függetlenül attól, hogy tegnap még másfelé járt.

img_2126.JPG

Értsd meg, ma ma van. Tegnap is ma volt, ráadásul holnap is ma lesz.

Fogadalmak, fogadkozás, ígérgetés helyett inkább figyelj, hallgass a gondolataidra, koncentrálj a tudatosságra. Tervezz, fogalmazd meg és írd le a céljaidat. Tudd és lásd, hova jutsz el. Értsd, hogy mi miért történik és hogyan alakul a dolgok, események egymásutánisága. Gyűjts önbizalmat és hitet az önvalód megéléséhez. Vedd figyelembe a körülményeket, történéseket, de ne engedd, hogy meghatározzanak. A feladatod, hogy járj az utadon. Közben alakítsd úgy a környezetet, közeget, hangulatot, ahogy az támogat ebben. Figyeld meg, fokozatosan azok az emberek kerülnek melléd, akik ebben a segítségedre vannak. Vedd észre, ahogy kitartóan szeretetet sugárzol az Univerzumba, az életedbe megérkező szeretet is egyre több, jobb és tisztább lesz.

Merjél lenni a levésben, merjél merni a levesben.

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

Engedd el végre az újévi marhaságokat, eljött a te időd

2017. december 31. - lukacszoli

Új év, új lehetőségek, új fogadalmak. Na persze, elcsépelt blődli. Megint megfogadsz egy rakás olyan dolgot, amiről már most is pontosan tudod, hogy nem fogod megtenni. Sőt, el sem kezded. Hiszen ha valóban meg akarnád tenni, már rég kész lenne. De legalább belevágtál volna.

Szóval itt az új év. Az ismerőseid üzenőfala, minden létező kommunikációs felület ezzel lesz tele a következő néhány napban. Mindenkiből szuperhős válik. Vas-, acél-, gyémánt-, arany-, ezüst- és rozsdaemberek. Kinek mi jutott. Te is nagyon jól tudod, hogy a legtöbb ilyen mögött nincs semmi.

Rengeteg mindent fogadunk meg. A legtöbbjét talán azért, hogy megnyugtassuk az éjjel és nappal a fülünket belülről rágó rohadék kis manót, amelyik állandóan dörömből. Fogyjál le, szokjál le, kezdd el, fejezd be, alakítsd át, változtasd meg.

Jaj de jó, akkor ezentúl mindenki hiperszupi tökéletes lesz. Vagy nem? Dehogyis!

Egyet kérdezek tőled, csak egyet. Mikor láttad legutóbb, hogy valaki ezt fogadta meg?

Ezentúl önmagam leszek.

Hű hát na, tényleg nem. A cimkéket üldözzük. Azokat, amik számokból, kilókból, méterekből, centikből és Forintokból állnak. És képzeld el, ez egyáltalán nem számít. Ez már csak folyománya valami másnak. Annak, hogy

Önmagam vagyok.

A jelenben élek. Az itt és mostban. Elengedem a múlt rettegett árnyékát, félretolom a jövő fenyegető súlyát. A mára koncentrálok. A múltat a jelenben dolgozom fel, a jövőt a jelenben teremtem meg.

 

Te csak menj az úton. Menj a saját utadon, merd megtenni azokat a lépéseket, amik egymás után következnek. Engedd el az évek, évtizedek óta magadban hurcolt lógó-fojtó-szorongató koloncot. Mindazt amit a külső, képzelt, elképzelt, másoktól átvett elvárások tettek a szívedbe.

A nagy kérdés persze az, mersz-e mostantól legalább egy lépéssel jobban kiállni saját magadért. Azért a csodálatos, a maga módján tökéletes és egyedi lényért, aki vagy. A te világod a tiéd, merd hát olyanná formálni, ahogy neked jó. Közben persze kényelmesebb úgy az élet, ha megvannak az általad vágyott számok, kilók, méterek, centik és Forintok is. Az első, a legelső és csakis a legelső viszont a szeretet legyen. A boldogság megteremtése. Tudod, én hiszek abban, hogy elérhetjük azt az állapotot, amikor mindenki egészségesen és pozitív életszemlélettel éli az életét.

Fogadalmak helyett ülj le egy pillanatra és gondolkodj el a mai vágyaidon. Keresd meg azt a belső indíttatást, ami alapul veszi a múlt tapasztalatait, épít a jövőben elérendő céljaidra, közben a mában elérhető eszköztárat és lehetőségeket hasznosítja. Ott legyél, ahol lenned kell és azt tedd, amit tenned kell. A többit pedig szépen engedd el. Épp eleget szorongtál már miatta.

Boldog itt és mostot, boldog új önmagamat!

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

Amit Indiában éreztem - beszámoló a nagy utazásról

2017. szeptember 29. - lukacszoli

nataradzsa.JPG

India fantasztikus élmény. Ahogy lehetőséged engedi, látogass el egy fejlődő országba. Egészen más világképpel érkezel majd haza. Úgy érzed, hogy ami eddig fontos volt, talán nem is igazán jelentős már. Amire pedig eddig nem tekintettél úgy, mint az életed egy-egy meghatározó momentuma, egészen mást képvisel ezentúl. Hétköznapinak megélt dolgok válnak egyik napról a másikra nagy tiszteletben és becsben tartott, már-már kincsként kezelt értékké. Iható, tiszta, éltető csapvíz, trópusi tájak álleejtően változatos és csodálatos élővilága, csend és nyugalom, megnyugvás és béke. Ezek mellé pedig mindaz a csoda, ami benned van. Bizony, időnként talán pont a Föld másik felére kell mennünk azért, hogy megtaláljuk saját magunkat. Ez India.

elet_papja.JPG

Első pillantásra kaotikus, felemás, ambivalens. Szinte nem is érted, mi működteti ezt a hatalmas, kontinens méretű, milliárdnál is népesebb országot. Nem is ország, sokkal inkább egy önálló dimenzió, sőt egy új világ. Megérkezel egy tíz- vagy akár húszmilliós városba. A repülőtérről kiérve egyáltalán nem vagy biztos abban, hogy ugyanazon a bolygón vagy még, ahonnan elindultál.

A dél-indiai Tamilnadu államba, a tamil nép hazájába, a templomok földjére érve viszont megérted, miért és hova hozott a sors. Úgy tartják a bölcsek, hogy ide nem „csak úgy” érkeznek a vándorok. A lélek hívó szava, az életfonál fényes energiája az, ami elrepít ebbe a csodába. Mindenhol városok és falvak, emberekkel és templomokkal tömve. A hit, a spiritualitás, a lélek világának évezredes bölcsője, ahol az ősi idők óta foglalkoznak gyógyítással. Imák, mantrák, oldások és áldások, szeretettől és jóságtól vezérelt életutak. Az ártás elkerülésének filozófiája, az emberi érték, a béke, a humánum tisztelete. Ez az, amit megélhetünk ebben az amúgy időnként tényleg szétszórt, állandóan rohanó és nyüzsgő országban.

osi_palmalevel.JPG

Ezt éltük át idei utunk során Dél-Indiában. Egy új világ ez. Fiammal élhettem át a messzi utazás csodáját. Kutatásaink során a sorslevelek hazájába látogattunk. Olyan ősi, szent pálmalevelekre írt kéziratok ezek, melyeken emberi sorsok millióit rögzítették a régi korok mesterei. 110 millió ilyen levelet ismerünk, mindegyiken egy-egy emberi élet igen részletes információit olvashatjuk. Utunkra egy igen különleges felkérés sarkallt. A könyvtárak őrzői, a sorsleveleket olvasó guruk meghívására érkeztünk ide, hogy megismerjük és megérthessük a sorsfeladatok ősi rendszerét. Fő állomásunk Csidambaram volt. Ez a délkeleti kisváros a sorslevelek őshazája. Évezredeken át itt jegyezték le a régi próféták az általuk látott jövőbeni képeket. Életutakat rögzítettek, 2-3 éves periódusokra bontva mondják el, mikor mire számíthatunk, milyen irányba halad az életünk. Megismerhetjük az előttünk álló lehetőséget, útmutatást kapunk a boldog, kiegyensúlyozott élet eléréséhez. Spirituális útmutatás számos konkrétummal, egyértelmű tanáccsal.

Szabad akaratunk van, ám időnként csomópontokhoz, útelágazásokhoz érünk. Az pedig, hogy itt melyik irányban haladhatunk tovább, nagyban függ a korábbi életszakaszainkban hozott döntéseinktől, a ránk ható energiáktól és folyamatoktól. Tekinthetjük mindezt úgy, mint a használati útmutatót saját magunkhoz. Megérthetjük, milyen céllal születtünk ebbe a világba, mik az égiek tervei a sorsunkkal.

Utunk következő állomása Vaitiswaran Koil volt. Itt közel ötezer éve gyógyítják az ide érkezőket. Testi, lelki és szellemi segítség olyan ősi családoktól, akik a régmúltból eredően foglalkoznak ezzel. A templomokban imákon vettünk részt, az életünket támogató áldásokat és oldásokat kaptunk. Innen eljutottunk Tiruvavaduturájba, Pondicserribe, Tandzsaurba és Csennájba. Ezekben a városokban található a nyolc sorslevél könyvtárból négy, mindegyikben ősi pálmalevelek millióit őrzik. Itt találkoztunk a könyvtárak kurátoraival, a levelek őrzőivel. Bebocsátást nyerünk azokba az ősi termekbe, szentélyekbe, ahova eddig igen kevesen juthattak be. Úgy tartják, ide csak az léphet be, akinek az életfeladata szerint itt van dolga. Ezen a helyen íródtak az ősi sorslevelek, ahol máig őrzik és vigyázzák ezt a szent tudást. A karbantartás is a könyvtárakban történik, a leveleket hat-nyolcszáz évente újra kell írni, így konzerválják az utókor számára.

img_1862_medium.JPG

A könyvtárak után egy igen különleges eseményre voltunk hivatalosak. A Natyandzsalira, India ősi táncversenyére. Minden évben táncosok százezrei mérettetik meg magukat a szakrális, isteni táncok tehetségében. A verseny döntője, a gála a csidambarami templom szentélyében van. A legjobbak legjobbjainak táncát élhettük át. Sodró lendületben meglelt belső béke és szeretet, az égi fény megcsillanása az áhítattal áthatott mozdulatban.

Dél-indiai utunk során számtalan csodás helyen jártunk, életre szóló élményekben volt részünk. Interjúztunk, filmet forgattunk, jegyzeteltünk, tanultunk és álmélkodva éltük át a világ csodáit. Az megélt színek, ízek, illatok, hangok és érzések örökké elkísérnek minket. Úgy érezzük, jobban látjuk és értjük, mi miért történik a világban. A legfőbb energia pedig, ami mindezt áthatja, a szeretet, a béke, a szépre és jóra törekvés.

Namaste, sok szeretettel,
Lukácsné Deák Edit

konyvtar.JPG

Eleget küzdöttél már?

2017. augusztus 13. - lukacszoli

Magától zötyög az élet, vagy inkább te zötyögteted?

Igen, persze, tudom ám. Mindig ott vannak azok a fránya körülmények. Mert a Jóskapista úgy döntött, a főnök így rendelte, az ügyfél azt mondta. Most pedig meleg van. Tegnap hideg volt. Esik a nem esik, fúj a nem fúj. Tudom ám, igen, persze.

Az életünket alapvetően két, egymástól igen különböző irányba vihetjük.

Az egyiket úgy hívják, hogy 

Előre

A másikat pedig

Hátra

Ilyen egyszerű.

Ők a mi barátaink, akiket úgy hívnak, hogy Előre és Hátra. Te döntöd el, hogy melyikükkel szeretnél haverkodni. Arra mész, amerre nézel.

Értem én, nem ilyen egyszerű. Ám nem is sokkal bonyolultabb. Virág elvtárs óta tudjuk jól: Az élet nem habostorta, Pelikán.

img_1245_medium.JPG

Csolapuram, Dél-India, a templom kertjét locsoló bácsi. Látod, ő csak locsol a locsolójával, nem rágódik.

Nem mindig habostorta, sőt, időnként igen viharos is lehet, alapvetően a jó, a szép, a szeretet felé haladunk. Azaz arra kellene, bár ezt időnként hajlamosak vagyunk el-elfelejteni. A buddhizmus is ezt tanítja, az élet minden érzését, helyzetét és eseményét két gyökérből eredeztethetjük, szeretetből vagy félelemből.

A körülmények léteznek, ám nem feltétlenül úgy, ahogy azt elsőre gondolnánk. Figyeld meg, a hozzáállásban és a megfelelő nézőpontban van a kulcs. Amikor rossz időszakban vagyunk, nem törvényszerű, hogy folyamatosan negatív és hátráltató életeseményeken kell átmennünk. Szemlélheted alulról, úgy érezve, hogy probléma problémát követ. Ilyenkor a történések egymástól látszólag függetlenül, a te irányításod alól kicsúszva, egyre nagyobb káoszt okozva érkeznek. Ahogy kimászol az egyik gödörből, azonnal nyakig csücsülsz a másikban. Tehetetlenül várod azt a pillanatot, amikor végre véget ér a kínlódás. Természetesen ahogy a bajok automatikusan jöttek, úgy a megoldás is a saját lábán fog besétálni az életedbe. Miután lezárultak a problémák, elkezhetünk szorongani azon, mikor jön a következő hullámvölgy.

Lehetőséged van egy egészen más fajta szemléletmódra is. Ilyenkor te ülsz a lovon, nem pedig a paták taposnak rajtad.

img_1862_medium.JPG

Tandzsaur, Dél-India, táncos a Natyandzsali táncverseny gálaestjén, 2017. március

Kizárólag a te döntéseden múlik, melyik utat választod. Kezedbe veheted a gyeplőt. Megfelelő nézőpontból az összetipró hullámok lehetőséget adnak a játékosságra, kalandozásra, a kihívások megélésére. A "már megint mi történt" helyett inkább azt gondold, hogy "mi lehet a megoldás erre a helyzetre, miként hozhatom ki a legtöbbet belőle". Hiszen a siker relatív és szubjektív. Van, amikor az is nagy eredmény, ha károk nélkül megúszol egy helyzetet. A különbség egyedül abban van, hogy élő, vagy inkább döglött lovon ülve szeretnél átjutni az erdőn.

Arra koncentrálj, hogy mit tehetek meg ma! Természetesen ehhez igen hasznos, ha tisztában vagy a céljaiddal. Tudd, hogy mit akarsz, lásd, merre visz az utad. Bolyongani a mocsárban nehéz és unalmas. Céltudatosan haladni izgalmas és produktív. A lazítás és a tespedés messze nem ugyanaz.

Biztosítalak arról, hogy az élet újabb és újabb kihívásokat fog hozni. Mindezt egyáltalán nem azért, hogy rossz legyen neked. Egyszerűen most ezt kell megtapasztalnod. Ahogy sikerrel legyőztél egy mumust, újabb és újabb helyzetek érkeznek. A javaslatom a következő: Minden nap gondolkodj el néhány percig azon, mit tehetsz ma magadért és hogyan juthatsz egy lépéssel közelebb a céljaid felé.

 • hogyan fordíthatom át pozitívba ezt a helyzetet?
 • hogyan előzhetem meg, hogy újra megtörténjen?
 • mit tegyek azért, hogy legközelebb sokkal jobb változat valósuljon meg?
 • mit tegyek, hogy egy lépéssel közelebb kerüljek a boldogságomhoz?

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek