Sorslevelek Blog

A fényben látom magamat

2016. június 19. - lukacszoli

A fény vesz körül.

Átölel.

Megérint.

Bennem, rajtam, körülöttem van.

Érzem az áramlását.

Boldoggá és kiegyensúlyozottá tesz.

A fény leveszi a terheket a vállamról.

Kiemel a helyzetek közül, más nézőpontot ad, megmutatja a helyes utat.

A fény velem van.

A fény bennem van.

A fény én vagyok.

inner_light.JPG

Mindannyian a szépre, jóra törekszünk. Hogy kinek hol van az ideális állapota, az sok mindentől függ. Keressük a fényt. Van, aki kicsi lángot gyújt és azt is állandóan megpróbálja elfújni. Mások hatalmas máglyát raknak és amikor a hév elharapózni látszik, páni félelem tör ki rajtuk. Van, aki már elhozta a fényt, ám nem veszi észre. És olyannal is találkoztam már, aki nem fogadja el, hogy fényt villanykörte nélkül is teremthetünk.

Keresd meg a saját fényedet. Annyit és olyat, amennyi számodra, a mostani élethelyzetben ideális. Nem többet és nem is kevesebbet. Legyen olyan a színe és az energiája, ami táplálja a létedet. Engedd be, hadd járjon át. Töltekezz, ébredezz benne. Szemlélődj, álmélkodj. Játssz vele. Ez a te fényed, te teremted magadnak és te teszed olyanná, amilyen.

Arra is emlékezz, hogy a fényt te vonzod magadhoz. Vagy éppen időnként te leszel az, aki eltaszítod magadtól. Te irányítod, a tiéd, benned és rajtad van. Nem a körülmények, nem mások és főleg nem a másik. Csak te. Érted, neked, veled.

A fényben látom magamat.

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek
www.sorslevelek.hu
facebook.com/eletemlevele

A bejegyzés trackback címe:

https://sorslevelek.blog.hu/api/trackback/id/tr938813360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása