Sorslevelek Blog

Adom a kapokat, kapom az adokat

2017. január 25. - lukacszoli

Adni és kapni, két igen erős áramlás. Adok neked valamit, amit te elfogadsz. Kapok tőled valamit, amit pedig én fogadok el. Ide-oda, előre és hátra, jobbra és balra. A világ folyamatos mozgásban van. Bármi is történik, a fejlődés, az áramlás, az A-ból B-be haladás állandó. Akkor is így van ez, ha esetleg úgy érzed, pillanatnyilag megrekedtél. Ne aggódj és rágódj azon, hogy esetleg örökké ilyen marad. Tölts bele egy adag energiát, szeretetet a rendszerbe és meglátod, hamar megérkezik a válasz az élettől.

Emberekkel dolgozom, sok-sok sorsot, élettörténetet láttam már. Megismertem az emberek blokkjait, akadályait. Betekintést kaptam abba, kit mi tesz boldoggá, mik a motiváló erők.

Tudjál kapni!

Mindenki kapni szeretne. Tele vagyunk vágyakkal, szeretnénk megvalósítani, megélni, megteremteni a céljainkat. Vágy valamire, de úgy érzed, hogy régóta nem érkezik meg? Esetleg el-elindul valami, de a célvonalat soha nem sikerül átszakítani? Talán úgy érzed, azt sem látod még, pontosan merre visz az utad?

Lehet, hogy nem is igazán tudsz kapni?

Gondolj csak bele. Itt és most megkapod a vágyott párkapcsolatot, gyermeket, egészséget, munkát, pénzt, testsúlyt, káros szenvedélyektől mentes életet. De vajon kész vagy-e rá? Tudnál-e mit kezdeni a helyzettel, ha holnap reggel már a szép új világba ébrednél? Lehet, hogy a változás már itt kopogtat az ajtódon. Sőt, akár évek óta vágyakozva várakozhat, áhítozva nyújtózkodhat, csillogó szemmel kukucskálhat az ablakod alatt a szerencse. Talán észre sem vetted. Vagy nem is mered elhinni, hogy megkaphatod. Pedig megkaphatod, bizony mondom én néked a valót.

sunrise.jpg

Ne mondj olyat, hogy nem érdemled meg. Olyat sem, hogy nem vagy képes rá. Arra pedig ne is gondolj, hogy miután megkapod, el fogod veszíteni. Szedd össze magad, kösd fel az energiagatyát és holnaptól mától gondolkodj egy picit pozitívabban. Persze ne ess át a ló túloldalára, az élet nem csak játék és mese. Lesznek még hullámvölgyek, mint ahogy a nappalt is mindig este követi. Pozitívan gondolkodva, a jóra és szépre törekedve azonban elérheted azt, hogy idővel a boldog napokból legyen több. Ám először csak egy lépést tegyél.

Egy percre gondold át a mostani vágyaidat. Fogalmazd meg, írd le, mi az, amit pontosan szeretnél. Azt is írd hozzá, milyen érzést vált ki belőled, amikor megkapod és amikor már a tiéd. Miért vágy rá, miért van rá szükséged. Hogyan változtatja meg az életedet, amikor már egy ideje veled van. Közben pedig ne a korlátokra gondolj, hanem a lehetőségekre gondolj. Engedd szabadjára a fantáziádat, merd leírni, legyél mély és őszinte magaddal. Hiszen te is jól tudod, amelyik hajóskapitány nem tudja, melyik kikötőbe tart, annak egyik szélirány sem kedvező.

Tudd, lásd, érezd pontosan azt, amire vágysz. Nem baj, ha a konkrétumokat most még nem tudod megfogalmazni. Indulj az érzések, érzelmek, megélések oldaláról. Idővel a többi is kialakul és megjelenik, ebben biztos vagyok.

Most teremts, ez az év és a mostani energiák kiválóan alkalmasak erre. És nyisd ki a szemed, lásd a folyamatokat magad körül, vedd észre a lehetőségeket!

Merj és tudj adni és kapni. Adom a kapokat, kapom az adomat. Ez a te játékod, kezdd el játszani!

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

A bejegyzés trackback címe:

https://sorslevelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3412156147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása