Sorslevelek Blog

Indulásra készen, vár India!

2016. július 06. - lukacszoli

Eljött végre a nap, amit hónapok óta izgatottan vártam. Este felszállok a repülőre és irány India! Olyan utazásra indulok, amit már nagyon régen vártam és tervezgettem. Hogy mire számítsak, nem is igazán tudom. Talán az a legjobb, ha megpróbálom félretenni minden elvárásomat és igyekszem megélni azt a számtalan életre szóló élményt és tapasztalást, ami vár rám.

Hálásan köszönöm a rengeteg támogatást az összes segítőmnek, a családomnak és mindenkinek aki mellettem állt és támogatott a szervezés, felkészülés során. Egy ekkora utazást egyedül talán nem is igazán lehet összehozni.

Az utam célja, hogy anyagot gyűjtsek a készülő könyvemhez. Évek óta kutatom a pálmalevelek működését, közel 1000 felolvasáson vettem részt. A tapasztalataimat, élményeimet írom meg és részletesen bemutatom a pálmalevelek működését.

Szeretettel várlak a Sorslevelek című könyvem bemutatójára, ami 2016. november 4-én lesz Budapesten. Nézz be a honlapunkra, ahol megtalálod a könyv részleteit. Itt tudsz jelentkezni a könyvbemutatóra és az előrendelés is elindult. Az első 500 előrendelőnek egy apró szent ajándékot hozok majd Indiából, amit mindenkinek a bemutaton fogunk átadni.

book_cover.jpg

Az utam tervezett menetrendje:

Ma Isztambulba megyek, ahol lesz egy egész napom körülnézni.

Holnap este repülök tovább Új-Delhibe. Meglátogatom az itt élő felolvasóinkat, a könyvem kapcsán interjúzom velük.
Egy hét múlva, 14-én repülök a dél-indiai Csennaiba. Találkozom a többi felolvasónkkal. Felkeresek számos ősi szent templomot, a pálmalevél könyvtárakat és beszélgetek a levelek guruival és őrzőivel. Több templomban is lesz lehetőségem szertartásokon részt venni, talán ezt várom a leginkább.

Csidambaramban leszek egy hétig, ez a pálmalevelek szent világának egyik legfontosabb szellemi központja. Itt van az Akasha temploma, azt mondják, hogy ez egy olyan pont, ahol a Föld össze van kötve a végtelen információs mező energiáival.

Innen Vaitheeswaran Koilba megyek egy újabb hétre. Ez az a falu, ahol minden elkezdődött. A pálmalevelek eredettörténete szerint az első ilyen kéziratokat több mint 6000 éve írták. A maharishik, a leveleket létrehozó mesterek itt születtek, itt éltek. Olyan családokat látogatok meg itt, akik több száz, vagy ezer éve foglalkoznak pálmalevelek olvasásával.

Az utam Tandzsaurba vezet tovább, ahol az egyik legnagyobb és legrégebbi templomba megyek. Itt van az egyik legjelentősebb pálmalevél könyvtár, ezt a tamil állam gondozza.

A Tandzsaurban töltött napok után visszautazom Csidambaramba, ahonnan majd Delhibe fogok visszarepülni.

Delhiben elindulok egy futóversenyen, majd lesz még néhány fontos interjúm.

Augusztus 3-án repülök haza, tele élménnyel, fényképpel, hangfelvétellel és videóval.

Az egy hónap során terveim szerint 20 interjút készítek, közel 60 szakrális helyet látogatok meg és végtelen mennyiségű szép élménnyel és érzéssel gazdagodom.

A beszámolóimat a Sorslevelek facebook oldalán és itt, a blogon találjátok majd.

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

cookie_travel.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorslevelek.blog.hu/api/trackback/id/tr338869620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása