Sorslevelek Blog

A sorslevelek további fejezetei. Új, kibővített felolvasási lehetőség!

2019. március 26. - lukacszoli

A sorsleveled felolvasása után újabb kérdések merülhetnek fel. Miután megértetted a főbb folyamatokat, megfogadtad a tanácsokat és elkezdtél változtatni, már tisztábban láthatod az előtted álló életutat. Lehetnek azonban olyan területek, amik különösen fontosak számodra, vagy erőteljes blokkokat, elakadásokat tartogatnak.
Minden köteg levélhez tartozik egy, vagy akár több kiegészítő levélköteg. Ezeket a sorsleveledhez téve a tudás, a tanácsok új, eddig feltáratlan dimenziói nyílnak meg. Magát a felolvasást, amin részt vettél, ebben az értelmezésben 1. fejezetnek hívjuk. Ez tartalmazza az életutad fő irányát, egy igen pontos felülnézeti képet ad saját magadról. Amit ezen kívül a felolvasás részét képezi még, az a 13. és a 14. fejezet. Ezekből ismerhetted meg a még aktívan ható karmikus problémáidat, illetve a tisztító feladatokat, azaz a púdzsákat. Bízom benne, hogy komolyan vetted a púdzsákat és azóta is aktívan dolgozol magadon. Úgy tapasztaltam, hogy a fejezetekből gyakran kiderül, megtörtént-e a tisztítás.

Az információ mélyítésére, az életed, sorsod alaposabb megismerésére több lehetőség is kínálkozik. Az egyik egy újabb levél kerestetését jelenti. Ezt akkor javasoljuk, ha már végeztél az előző leveledből kapott púdzsákkal, elkezdett változni az életed és elkezdted megvalósítani az abban foglaltakat. De ide tartozhat például új körülmények felmerülése, eddig valami miatt nem látható blokkok megjelenése és más, belső és külső motivációk.

A másik lehetőség pedig az, amit a fejezetek olvasásának, vagyis kibontásnak hívunk. Itt erről olvashatsz bővebben. Ez egy egészen új lehetőség, amit ezidáig csak Indiában szervezhettünk. Mostantól viszont lehetőség lesz arra, hogy itthon is hozzájuttassunk ehhez a rendkívül mély információs mezőhöz.

A fejezetek, vagyis a Kandamok két csoportból állnak. Az első, amit számozott fejezetnek hívunk, ezek 2-től 12-ig terjednek. Mindegyikből egy-egy életterületet ismerhetsz meg részletesebben. Ha most vannak nagyobb elakadásaid, vagy fajsúlyos kérdéseid, akkor várhatóan a most következő csomópontra, néhány évre koncentrál. Elképzelhető azonban az is, hogy végigveszi az életutadat, néhány éves csomópontokra bontva bemutatva mindazt, ami ezen az életterületen vár rád.
Tapasztalataink szerint a számozott fejezetek egyenként általában 15–30 percig tartanak, bizonyos esetekben pedig valamivel hosszabb kifejtést is jelentenek, akár 40-45 percen át. Az egyes fejezetek felolvasása végén lehetőséged van kérdést feltenni.
Mivel a már felolvasott levélhez csatolt mellékfejezetekről van szó, nem kell újra regisztrálni és beazonosítási folyamat sincs, egyből a felolvasással kezdünk.

A második csoportban igazán különleges fejezetek vannak. Míg a számozottak bárki számára elérhetőek, a speciális részleteket nem mindenkinek a levelei tartalmazzák. Ha ezekből szeretnél választani, rákérdezünk a könyvtárnál, hogy elérhető-e számodra. Ha nem, nem vesztettél semmit, a befizetett díj visszajár, vagy választhatsz helyette másik fejezetet.
A különleges fejezetek akár rendkívüli élményt is nyújthatnak. Igen mély betekintést adhat a spirituális életedbe, egészségi állapotodba, sőt, akár beavatást, isteni áldást is kaphatsz általa.

A fejezetek kibontására a sorsleveled felolvasása utáni egy éven belül van lehetőség. A legjobb, ha három hónapon belül vagy, de az egy év is belefér még. Amennyiben ennél régebben kaptad meg a leveledet, következő lépésként egy újabb sorslevél felolvastatását javasoljuk, majd utána azt bontathatod tovább.
Egy alkalom során 3 vagy 4 fejezetet tudunk felolvasni. Így azt kérjük, hogy legalább három fejezetet válassz. Ha négynél többet szeretnél, azt több napra bontva tudjuk majd felolvasni számodra. Ennek az az oka, hogy a fejezetek olvasása során hatalmas energiák mozdulnak meg.
A fejezeteket bárhogyan kombinálhatod, igény esetén szívesen segítünk a kiválasztásukban.

Íme a fejezetek listája. A hozzájuk tartozó leíráshoz és az árakért kattints rá, egy új oldalon megnyílik minden fontos tudnivaló.

Számozottak:

Különleges fejezetek:

 

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

Elérhetőség, jelentkezés a fejezetek felolvasására:
www.sorslevelek.hu
info@sorslevelek.hu
+36 30 970 1611

A bejegyzés trackback címe:

https://sorslevelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4014717461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása