Sorslevelek Blog

Fogadd meg és alkalmazd a tanításokat.

2018. január 03. - lukacszoli

A mindennapjainkban végtelen mennyiségű információ áramlik körülöttünk. Bárhova nézel, új adatokat, mondatokat, gondolatokat, véleményeket találsz. Számok, árak, reklámok, címek, nevek. Máskor pedig cikkek, oldalak, szakaszok, bekezdések. Betűk és szavak tengere, amiben olykor elveszve érezheted magad.

Most nem csak arra a rengeteg könyvre gondolok, ami olvasatlanul áll a polcodon. Jussanak eszedbe a filmek, zenék, előadások, amikre vágysz. A tanítók, mesterek, guruk, akiknek a gondolataival szeretnél megismerkedni. Sőt, nyugodtan számíthatod ide az életed szereplőit. Család, barátok, kollégák, ismerősök és ismeretlenek egyaránt. A tanítás bármelyik forrásból érkezhet. A legfontosabb gondolatokat talán nem is abból a forrásból, attól a tanítótól kapod, akitől remélnéd. Figyelj jobban ezentúl, járj nyitott szemmel. Talán éppen a postás, a pénztáros, vagy a buszmegállóban várakozó néni lesz az, akitől kapod a következő fontos üzenetet. A rácsodálkozás élménye sem kötődik a világ hatalmas dolgaihoz. Elképzelhető, hogy az igazságot, a választ egy apró virágot nézegetve találod meg.

 img_6753.JPG

Emberekkel foglalkozom, sorsok ezreivel találkoztam már. Sokan közülük a grandiózus dolgokat kergetik. Találkozni egy világhírű prófétával, eljutni egy mindenki által ismert helyre, elvégezni egy éveken át tartó tanfolyamot. Ezek mind fontos és meghatározó események. A tanításnak ez azonban csak egy része. Ami mindenkinek szeretne szólni, az egy picit senkit sem érint. Hatalmas energiát, életre szóló emléket ad, amikor elmész abba a templomba, ahol évezredek során zarándokok százmilliói fordultak meg. Amit hazaviszel, az viszont az ottani belső megélésed lesz. A tanítást saját magadban fogod megkapni. A külvilágban megteremtheted azt a támogató közeget, ahol könnyebben hozzájutsz, végső soron azonban te magad leszel a saját tanítód.

Az az apró, rövid, halkan megszólaló belső megérzés, az intuitív iránymutatás lesz majd, ami végül előrébb visz. A nagy tanítóktól is végül a gondolataid által megformált, szavakkal nem is igazán megfogalmazható szintetizált energia lesz az, ami a valós hatást váltja ki, ez lesz a változás gyökere.

A tanítást mindig magadban keresd. Az üzenetet bármilyen formában megkaphatod, ehhez mindössze arra van szükség, hogy járj nyitott szemmel a világban. Törekedj az ítéletek elengedésére, távolodj a követett sémáktól, lazítsd fel az elvárások végtelen szövetét. Láss, hallj, hallgass és figyelj. Amikor megérkezik a tanítás, forgasd magadban, dolgozz a benned mocorgó gondolatokon.

A tanítás benned van. Sokkal hamarabb ott volt, mint gondolnád. A megoldás már a helyzet felmerülése előtt ott volt. Legyél hát nyitott rá, halld meg az üzenetet, fogadd meg és alkalmazd a tanítást.

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

A bejegyzés trackback címe:

https://sorslevelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5513540213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása