Sorslevelek Blog

A regisztráció folyamata

2016. szeptember 06. - lukacszoli

Gyakran kérdezitek, hogyan is zajlik a pálmalevelek rendszerének működése, mi és hogyan történik, mire és miért van szükség. Ebben a cikksorozatban a folyamatokat fogom bemutatni. Az eddig megjelent posztokat erre a linkre kattintva egyben is elolvashatod. Szeretettel várjuk a kérdéseiteket kommentben és az info@sorslevelek.hu-ra.

Idén nyáron egy hónapot töltöttem a felolvasókkal Indiában, részletesen bemutatták a folyamat összes lépését. Eljuthattam a pálmalevelek könyvtárába, meglátogathattam a sorslevelekhez kötődő fontos szakrális helyeket. Megmutatták a leveleket évezredeken át író Maharishik szülőhelyét, a belső templomok szentélyeit, ahol ezek a szent iratok születtek.

A pálmaleveled felkutatása a regisztrációval indul. Ehhez az első teendőd, hogy küldd be az érdeklődésedet a www.sorslevelek.hu-n, a jobb felső sarokban található Szeretnék felolvasást! linkre kattintva. A jelentkezésed beérkezését követően kapsz egy tájékoztató emailt a részletekkel, majd hamarosan felhívunk. Itt igyekszünk válaszolni minden kérdésedre és egyeztetünk veled egy időpontot a regisztrációra. A regisztrációt általában személyesen végezzük. Ha messze laksz, esetleg külföldön, vagy egyéb okok miatt nincs lehetőséged személyesen elutazni hozzánk, emailben és postán is tudsz jelentkezni.

Magyarországon két felolvasótermünk van, Budapesten és Székesfehérváron. A fővárosi központunkat a III. kerületben, a Kolosy téren találod. Székesfehérváron pedig az Art Stúdió Képzőművészeti Szaküzletben várunk szeretettel a regisztrációdra. Mindegyik helyszínen tapasztalt segítőinkkel találkozhatsz, akik mindenben segítenek neked.

A regisztrációhoz kérünk, hogy hozd magaddal a hüvelykujjadat. Igen, tényleg. Sajnos, akinek hiányzik ez az ujja, nem tudja elindítani a folyamatot. Férfiaknál a jobb, nőknél a bal hüvelykujj ujjlenyomatát rögzítjük. Ezen kívül a regisztrációs lapra a születési dátumodat, illetve a kapcsolattartáshoz szükséges adatokat rögzítjük.

A kerestetés feltételei:

  • Nőknél a bal, férfiaknál a jobb hüvelykujj megléte
  • Betöltött 16. életév
  • Csak életben lévő személyeket tudunk beregisztrálni
  • Akinek a tudata olyan mértékben sérült, hogy nem tud részt venni a felolvasáson, illetve súlyosan sérült gyermekeknél a szülők, közvetlen hozzátartozók levelét érdemes megkerestetni.
  • A felolvasáshoz személyes részvétel szükséges, akár a felolvasóteremben, akár interneten keresztül. Azaz eltűnt személyek levelét sem tudjuk felkutatni.

process_a.jpg

A lenyomatot és a születési dátumot beszkenneljük, ezt kapja meg a felolvasó. Fontos, hogy a lenyomat tiszta és éles legyen, ezért a lapon nagy helyet hagytunk. A felolvasó ezt fogja kinyomtatni.

Az elemzés során megnézi, hogy milyen mintázati jegyek szerepelnek az ujjlenyomatodon. Ezt és a keresés folyamatát a sorozat egy későbbi cikkében fogom részletesen bemutatni.

A teljes folyamat díja 39 000 Ft, amiből a regisztrációnál 13 000 Ft-ot kérünk, a többit pedig a felolvasás napján. Ha nem találják meg a pálmaleveledet Indiában, akkor a teljes pénz visszajár, így nem kockáztatsz semmit.

Mihelyt megérkezett a visszajelzés Indiából, hogy megtalálták a hozzád tartozó pálmalevél-kötegeket, ismét felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetünk egy számodra megfelelő időpontot a felolvasásodra. A felolvasásokat hétköznap és hétvégén is tartjuk. Az indiai időeltolódás miatt jellemzően a délelőtti és kora délutáni órákban olvasunk. A felolvasóval élő videokonferencián leszünk kapcsolatban, Dél-Indiából, a felolvasóterméből fog bejelentkezni, innen olvassa fel neked az életed történetét.

A kerestetés ideje néhány nap, maximum 2-3 hét, attól függően, hogy milyen távoli könyvtárból küldik a felolvasóhoz. Korábban volt olyan szervezet, ahol hónapokig, vagy akár éveken át kellett várni. Ennek az volt az oka, hogy nagy számban fogadták a regisztrációkat, így hosszú várólista alakult ki. Nálunk fontos szabály, hogy egyszerre annyi jelentkezőt fogadunk, amennyit rövid időn belül meg is tudnak keresni Indiában. Szeretnénk hamar segítséget nyújtani a levelüket keresőknek, ezért mindent megteszünk azért, hogy a lehető leggyorsabban eljuttassuk hozzád ezt az évezredekkel ezelőtt, neked írt üzenetet.

A pálmalevelek ősi tamil nyelven íródtak. A felolvasás angol nyelven zajlik. A teljes folyamaton szakképzett tolmácsunk vezet végig téged, magyar nyelven.

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

A bejegyzés trackback címe:

https://sorslevelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5711652478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása