Sorslevelek Blog

Élménybeszámoló az indiai utazásomról

2017. május 15. - lukacszoli

India minden napra újabb és újabb meglepetéseket tartogat. A béke, nyugalom és szeretet országában egy perc sem múlik el káosz, forgatag és zsivaj nélkül. A mostani indiai utam ismét különlegesre és igen tartalmasra sikerült. Bejártuk a sorsleveleket, ősi pálmaleveleket őrző könyvtárakat. Számos templomot látogattunk meg, szertartásokon és beavatásokon vettünk részt. Sőt, igen különleges sorslevelet is olvastak fel nekünk Indiában.

img_2508_small.JPG

Szeretettel meghívlak az indiai utazásomról szóló élménybeszámoló előadásomra.

Dátum: 2017. május 23. kedd, 18:00

Helyszín: Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, Budapest IV. Eötvös u. 10., a könyvbemutatót is itt tartottuk.

Az előadás díjmentesen látogatható, de a korlátozott számú férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött.

Kérlek, ha részt vennél az élménybeszámolón, regisztrálj a Sorslevelek facebook eseményén az "Ott leszek" visszajelzéssel, vagy írj az info@sorslevelek.hu e-mail címre nekünk.

Amennyiben a Sorslevelek könyved elhozod magaddal, úgy kedvezményesen tudsz regisztrálni a sorsleveled, pálmaleveled megkerestetésére a rendezvényen.

Várlak sok szeretettel május 23-án!

Namaste,
Lukács Zoltán Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://sorslevelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9612506179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása