Sorslevelek Blog

A sorslevelek további fejezeteinek részletes bemutatása

2019. március 26. - lukacszoli

Ebben a posztban a sorslevelek tartalmának egy egészen új, mostantól elérhetővé vált felolvasásáról olvashatsz. Ezek olyan fejezetek, mellékletek, amik a sorsleveledhez tartoznak és lehetőség van belőlük mélyebb, részletesebb betekintést kapni egy-egy életterületeddel kapcsolatban.

Két fő típusuk van, az első, amit számozottaknak hívunk. Ezek különböző életterületeinkről szólnak. A másik része pedig a különleges fejezetek, amik egészségünk, spirituális életünk, vezetői utunk rendkívüli segítői lehetnek. Tanácsok a gyógyuláshoz, életmódhoz, beavatások, tanítások, áldások.

A fejezetek működésének bővebb leírását itt, ebben a posztban találod.


2. Oktatás, tanulmányok, vagyon

A bőség fejezete, ami két nézőpontból, a tudás és az anyagi gyarapodás felől közelíti meg az életutadat. Tanácsokat kaphatsz azzal kapcsolatban, milyen iskolát érdemes választani, melyik a számodra helyes irány, miben tudsz könnyen fejlődni.Segítséget nyújthat számodra a látás és a beszéd képességével kapcsolatban.Ide tartozik a vagyon is. Az anyagi helyzeted, családod financiális háttere, jövőbeni tanulmányok, megtakarítások, beruházások. 

3. Testvérek

Testvéreinkhez kötődő életeseményeinkbe kaphatunk mélyebb betekintést, pozitív és negatív irányban egyaránt. Megtudhatod belőle, milyen együttműködésre és kapcsolódásra lesz lehetőséged a testvéreiddel a munkában, spiritualitásban és az élet más területein.Születhet-e még testvéred, a már megszületettek meddig lesznek ebben a világban, hogyan alakul az életük. Megismerheted belőle, mire számíthatnak a munkában, egészségben és a saját családjukban.Az innen kapott tanácsok nagyban segíthetnek békésen, szeretetben rendezni az esetleges konfliktusokat, akár évtizedek óta húzódó feszültségeket.

4. Anya, gazdagság, boldogság

Édesanyád szerepe, hatása az életedre. Hozzá kötődő és vele történő pozitív és negatív életesemények, megélések és érzések. Milyen kapcsolatra számíthatsz vele, hogyan és mit tegyél a nehéz helyzetek könnyítéséért. Hogyan alakul anyukád életútja, mikor és miként távozik majd a világból, várnak-e rá vészhelyzetek, mit tehetsz az ő hosszú és boldog életéért. Vannak-e anyukádhoz, vagy az ő felmenőihez kötődő szellemi és fizikai adományaid, ajándékaid és örökségeid.Milyen lesz a tőkével való kapcsolatod, számíthatsz-e ingatlanra, milyen lesz a lakhatásod. Érdemes-e földet vagy járművet vásárolni. Mit érhetsz el az anyagiak területén.

5. Gyermekek, utódok, várandósság

Gyermekeid születése, életük, az általuk elérhető eredmények, iskolai előmenetelük, lehetőségeik a karrierben. Milyen nehézségekkel, problémákkal néznek szembe, hogyan és meddig tarthat az életük.Lehetséges nehézségek a fogantatás és a várandósság során. Szóba kerülhetnek vetélések, abortuszok, megélt tragédiák is. Örökbefogadás, adoptálás, nevelt gyermekek.Sérült gyermekek esetén különösen jó lehet kérni ezt a fejezetet, a megnyitható és elérhető energiák függvényében akár igen mély betekintést adhat az ő világába és lehetőségeibe.

6. Betegségek, adósság, bírósági ügyek

Várható, elkerülhető vagy éppen elkerülhetetlen betegségek, azok okai, lefolyásuk, hatásaik, megtapasztalásaik.Ugyanitt jelenhetnek meg az ellenségek, valamint az életünk során esetlegesen előforduló komolyabb jogi viták, perek, bírósági ügyek, azok kimenete és következményeik. Rendkívül fontos és hasznos tanácsokat adhat azzal kapcsolatban, hogy mit tegyél, mit változtass azért, hogy elkerülhesd ezeket, illetve mi az, aminek meg kell történnie, az a lehető legjobb kimenettel záruljon.

7. Párkapcsolat, szerelem és házasság

Ebben a fejezetben a házasságoddal kapcsolatos információkat kaphatsz. A házasságkötés részletei, esetleg részletek és adatok a jövőbeni házastársadról. Hogyan, milyen körülmények között ismered meg a párodat, hogyan alakul a kapcsolatotok, mit tegyetek azért, hogy hosszú távon, egymással való szövetségben élhessétek meg az életet.Érdemes-e megházasodnod, vagy esetleg vannak olyan blokkok, amik ezt megakadályozzák.Mit tegyél a testi, lelki, szexuális egyensúlyért és a harmonikus mindennapokért.Várható-e válás, mit tegyél, hogy elkerüld, hogyan hozhatjátok vissza ismét a közelséget és a boldogságot.

8. Az élet hossza, lefolyása, halál

Balesetek, bírósági ügyek, az életünkre közvetlen kihatással lévő döntések. Meddig tart az életutad, milyen súlyos veszélyek és problémák jelenhetnek meg. Mit tegyél azért, hogy elkerülhesd a komoly blokkokat, hogyan előzd meg őket és könnyítsd a hatásukat.

9. Apa, vagyon, ingatlanok, spirituális út

Édesapáddal való kapcsolatod. Hogyan tarthatod meg, vagy teremtheted meg a vele való jó kapcsolatot. Hogyan kerülhetsz közelebb hozzá. Milyen közös életesemények és lelki történések várnak rátok. A közös spirituális életetek lehetőségei.Szóba kerülhet apukád életútja, egészségi állapota, anyagi helyzete, veszélyes helyzetek, betegségek.Mikor, milyen körülmények között juthatsz ingatlanhoz, milyen élményekre, tapasztalásokra számíthatsz ott. Mire kell figyelni, mik lehetnek a buktatók, mikor várható felújítás, költözés.Ez a fejezet a spirituális úttal kapcsolatban is számos információt tartalmazhat. Mit tanulj, merre haladj, miben fejlődj. Hogyan lehetsz jó, tiszta, hatékony segítő, tanító, terapeuta, tanácsadó. Mik a fejlődés útjai, vannak-e még lelki akadályok előtted. Lehet-e mestered, hol találod meg őt, mit érhetsz el általa.

10. Munkahely, vállalkozás, karrier

Munka, szakma, előmenetel, karrierút, sikerek, lehetőségek, kudarcok. Mibe érdemes belevágni, hogyan teremthetsz jó jövedelmet, adódhatnak-e buktatók, nehézségek a fejlődés útján.Vállalkozási lehetőségek, kockázatok, esetleges pénzügyi problémák megoldása.Ez a fejezet is adhat információt a mobilitással, költözésekkel, új lakóhellyel, új munkahellyel kapcsolatban. Itt nem az ingatlanról van szó, hanem a beköltözéssel, betanulással, az elhelyezkedéssel kapcsolatban kaphatsz tanácsokat.

11. Járművek, további házasságok

A mobilitás fő fejezete, lelki és fizikai síkon egyaránt. Az életed során számodra elérhető járművek, az általuk nyert lehetőségek és pozitívumok.Miben, milyen módon találhatod meg a dinamikát, hogyan lendülhetsz mozgásba, ez vezethet-e nyereséghez, jó változásokhoz.Amennyiben az életed része lehet több házasság is, arról is kaphatsz további részleteket. Vár-e rád újabb pár, lesz-e az életedben szeretői kapcsolódás. Mire számíthatsz ha elfogadod, vagy éppen visszautasítod őt.

12. Kiadások, külföldi kapcsolatok, következő élet

A pénz áramlása, pozitív és negatív kiadások. Mit tehetsz azért, hogy könnyebben áramoljanak feléd az anyagi javak. Mire költesz majd, miért fontos beruházni bizonyos dolgokba.Külföldi kapcsolatok, utazások, lehetőségek, költözés.Ez a fejezet a spirituális utadhoz is sokat adhat. Főleg akkor, ha már az utolsó életedet töltöd itt, a földi világunkban. Mit tegyél azért, hogy maradéktalanul beteljesítsd a felvállalt életfeladatodat, hogyan élj, hogy bebocsátást nyerj a mennyei szférákba.Ha még vár rád újabb élet, megtudhatod, mit kell tennéd a mostani életedben azért, hogy utána minden a lehető legjobban alakuljon. Mit és hogyan oldjál meg a mostban azért, hogy elkerülhesd a későbbi életek blokkjait.

Különleges fejezetek

Aushadha Kandam - Egészség és gyógyulás

Hosszú, részletes fejezet, ami az egészségi állapotodra koncentrál. Megtudhatod, milyen betegségek jelenhetnek meg az életedben. Pontosan milyen égi energiák és bolygóállások, vagy karmikus blokkok idézik elő ezeket. Feltárhatja az akár életveszélyes kimenetelű betegségek hátterét.Konkrét, részletes tanácsok az életmóddal, táplálkozással kapcsolatban. Melyik problémával kapcsolatban mit és mennyit egyél, mit kerülj el, mit mivel kombinálj. Mennyi vizet igyál. Milyen tápanyagok és elemek azok, amikre különösen oda kell figyelni. Allergia, gyulladásos folyamatok, súlyos problémák, daganatos betegségek megjelenése, elkerülése, a tünetek enyhítése, a kóros folyamatok gyógyítása.

Dasa Bhukti Kandam - Bolygóállások a jövőben

Az életedre ható fő bolygóállásokat ismerheted meg belőle. Megmutatja, hogy a fő karmikus vonalak mellett milyen sorsmódosító energiák munkálkodnak az életedben. Tapasztalataim szerint akár olyan energetikai mezőket is feltárhat, ami a mély összefüggéseivel akár felül is bírálhatja az asztrológiát. Egyedi sorscsomópontok jelenhetnek meg itt, amiket máshogyan nem igazán lehetne megismerni.

Prasna Kandam - Válaszok a kérdésekre

Ez a fejezet a többitől eltérő jellegű. Lezáró fejezetnek is hívjuk, azokra a kérdésekre adhat választ, amikre addig nem leltél választ. Rendkívül ritkán jelenik meg, az évezredes tapasztalatok szerint a felolvasott levelek alig egy százalékához tartozik ilyen.Ha szeretnéd ezt a fejezetet, konkrét kérdésekkel érkezz. Egy alkalommal legfeljebb ötöt tudsz feltenni. Az egyes kérdésekre mély és részletes választ kapsz, ami akár 10-15 percnyi kifejtést is tartalmazhat témánként. Bolygóállások, életeken átívelő karmikus összefüggések, a történések forrásai és gyökerei. Pontosan mi a kiváltó ok, mi a cél, mi várható. Néhány példa a jól kezdődő kérdésekre: Mit tegyek azért, hogy…? Mikor és milyen folyamatok eredményeként valósulhat meg? Milyen energiáknak kell megváltoznia, hogy elérhessek egy konkrét célt? Mit tart még vissza egy bizonyos megvalósulástól? Akár előre ki is küldhetjük Indiába a kérdéseidet, ahol megnézik, hogy jól van-e megfogalmazva és kaphatsz-e rá választ.

Gnanna Kandam - A spirituális tudás fejezete, spirituális beavatás

Ez a sorslevelek világának egyik legfontosabb fejezete. A gnanna (ejtsd: nyana) a tudás világosságát, a megvilágosodás útján járást jelenti. A te szerepedről ír a lélek világában. Milyen céllal születtél, mi az a feladat, amit a születésed előtt felvállaltál. Útmutatást nyújt a fejlődéshez.Megtudhatod, lesz-e gurud vagy mestered. Hogyan érheted el és értheted meg Isten szeretetét és létezését. Mit tegyél a bölcsességért, mi a feladatod a megvilágosodás felé vezető úton. Hogyan nyílnak majd a képességeid, mit nyújtanak számodra a spirituális gyakorlatok.Ez a fejezet nem mindenkinek a levelében szerepel. Ha van is, nem feltétlenül részletes. A tartalma és mélysége nagyban függ a hited és a szándékaid tisztaságától. Aki Isten gyermekeként, az ő hívását és útmutatását követve éli az életét, igen gazdag információs mezőhöz juthat.A Gnanna fejezetben az életedhez kötődő isteni és égi energiák megnyilvánulását kaphatod meg. Üzenetek, tanítások, beavatás, a tudás új mezőinek feltárása, képességek megnyitása.

Politikai fejezet - Sikerek a politikai és spirituális életben

Ez is egy rendkívül ritka fejezet. Főleg azoknak elérhető, akiknek az életfeladatuk, céljaik és ambícióik vezetői, szószólói, véleményformálói irányban vezet. Politikusok, döntéshozók, spirituális tanítók, sokak életére hatással lévő mesterek.Ha van helye ennek az életedben, részletes, akár gyakorlati útmutatást kaphatsz a miértekről és hogyanokról. Vállalhatsz-e politikai szerepet, mire számíthatsz egy választáson jelöltként elindulva, hogyan segítheted a politikusok működését, lehet-e karriered elemzőként, tanácsadóként. A spiritualitás világában hogyan juttathatod el az üzenetedet minél több emberhez, miként szolgálhatod sokak fejlődését. Milyen vezető válhat belőled, hogyan járd az utadat, hogy a legmagasabbra juthass a küldetésedben.

Aasi Kandam - Isten áldása, beavatások

Isten hívását és áldását tartalmazza. A fejezet olvasása során Isten szól hozzád, az ő szavát hallhatod, érezheted a jelenlétét. Megmutatja, hogy melyik csomópontban milyen áldásos tevékenység szerepel az életfeladatodban. Magyarázatot kaphatsz arra, hogy ez miért fontos a Mennyország és a felemelkedett mesterek számára.Meghatározhat konkrét szakrális helyszíneket, ahogy el kell látogatnod. Akár adhat különleges szertartásokat, beavatásokat is.Ez lényegében egy hatalmas energiát megmozgató teremtő ima. Ha már nyitott az érzékelésed, pontosan láthatod és érezheted, ami történik. Összegyűlnek az égi segítőid, csatlakozik minden olyan isteni létező, akivel kapcsolatos a feladatod, összeül a Maharishik tanácsa. Mindannyian érted imádkoznak, feltöltenek fénnyel, egy új, igen erős védelmező energiamezőt kaphatsz tőlük.A végén velük kommunikálva kérhetsz áldást több, számodra igen fontos történésre és életeseményre. 

A fejezetek díja és várható időtartama

Mivel ez egy új lehetőség, megkaptuk azt az áldást, hogy az első időszakban igen kedvező áron juttassuk el hozzád mindezt.
Számozott fejezetek, 2-12. 

Várható hossz 20-30 perc/fejezet, ennek a díja 18 ezer Ft fejezetenként.

Különleges fejezetek:
Ausudha Kandam, egészség és gyógyulás
Legalább fél óra, a helyzettől függően akár 40-50 perc, 75 ezer Ft

Dhasa Bukti Kandam, bolygóállások és energiaáramlások a jövőben
Egy-másfél óra, 90 ezer Ft

Prasana Kandam, válaszok a kérdéseidre
Legfeljebb öt témakör, összesen 60 ezer Ft

Gnanna Kandam, a spirituális tudás beavatása
30-40 perc, 55 ezer Ft

Politikai fejezet, az utad és lehetőségeid politikai, vagy lelki vezetőként
40-45 perc, vagy akár mint egy teljes felolvasás, 90 ezer Ft

Aasi Kandam, Isten áldása, életeken átívelő beavató ima
Spirituális szint függvényében, általában 25 és 50 perc között. 60 ezer Ft és guruthan, azaz szimbolikus felajánlás a beavatást adó gurunak.

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

Elérhetőség, jelentkezés a fejezetek felolvasására:
www.sorslevelek.hu
info@sorslevelek.hu
+36 30 970 1611

A bejegyzés trackback címe:

https://sorslevelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5514717481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása