Sorslevelek Blog

Indiába készülve, egy hónap a templomok között

2016. június 20. - lukacszoli

Nagy utazásra készülök. Több év vágyakozás, munka, felkészülés és tervezés után végre eljött az ideje. Kilenc évvel az afrikai utam után most elutazom Indiába egy egész hónapra. Szeretném még mélyebben, alaposabban megismerni a szent pálmalevél kéziratok rendszerét és működését.

Könyvet írok a levelekről, hat és fél éve kezdtem el kutatni a témát. Közel 1000 felolvasáson vettem részt. A szekrényben telejegyzetelt füzetek sora áll. Oldalak ezrei, tele gondolatokkal, kérdésekkel, válaszokkal és felismerésekkel.

Két éve született meg az utazás ötlete, azóta tervezem, szervezem. Hetek óta éjjel-nappal ezen dolgozom. Szent emberekkel, mesterekkel, gurukkal lesz lehetőségem interjút készíteni. Betekintést nyerhetek a belső szentélyek, a könyvtárak mélységeibe. Olyan csodás helyszínekre juthatok el, ahova eddig csak nagyon kevesen látogathattak el.

palani_temple.jpg

Olyan felolvasókkal találkozom, akiknek a családja évszázadok és generációk hosszú sora óta ezzel foglalkozik.

Bejárom Tamil Nadu szent templomait. Beülök a szentély mellé és az isteneknek is felteszem a kérdéseimet. Hiszen ez a szent dolog, amivel foglalkozunk, nem emberi és nem földi eredetű. Istentől származik, a legfelsőbb, szent tudásból.

temple_interior.jpg

 

Két és fél hét múlva fogom a hátizsákomat, beindítom a bőröndöm motorját és nekivágok a nagy utazásnak. Közben igyekszem folyamatosan tudósítani. Szeretném, hogy ti is betekintést kapjatok a megélt érzésekbe, élményekbe. Az internet lehetőségeinek függvényében napi szinten szeretnék élménybeszámolót, képeket, videókat küldeni nektek.

Itt találjátok majd a beszámolókat:
http://facebook.com/eletemlevele

http://sorslevelek.hu

http://sorslevelek.blog.hu/tags/india_2016_nyar

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

A bejegyzés trackback címe:

https://sorslevelek.blog.hu/api/trackback/id/tr698822052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása