Sorslevelek Blog

Elfogadni a sikert

2017. február 10. - lukacszoli

A felolvasások során alapvetően pozitív élettörténetekkel találkozom. A legtöbben akkor érkeznek hozzánk, amikor nehézségeik vannak. Dolgozik a karma, elakadások, lassulás, fékezés, blokkok jelentek meg, válaszutak előtt állnak. A pálmalevelükből pedig választ kapnak arra, merre is van az előre. Melyik irányba vezet a boldogság felé vezető út. Mit tegyenek azért, hogy maguk mögött hagyhassák végre a problémás helyzeteket. Sőt, a jövőben felmerülő negatív, veszélyes lehetőségekre is felhívja a figyelmet a levél. Nem azért, hogy bántson, hanem mert útmutatást szeretne adni, hogy elkerülhessük és enyhíthessük, amit lehet.

Azaz, az élet bár nem habostorta, a pálmalevelünk tanácsait megfogadva és az abból kapott feladatokat elvégezve, alkalmazva a legtöbben pozitívan, a korábbinál jobb élethelyzetben, boldogabban, egészségesebben élhetik az életüket.

summer-meditation-forest-park-6x14.jpg

A vendégeink jelentős részének szinte az első mondata az a megérkezés után, hogy fél a korai haláltól. Meglepő látni, hogy az emberek mekkora hányadánál merül fel ez a gondolat akár napi szinten. Az a tapasztalatom a felolvasások alapján, hogy a nehézségek elkerülésére kapott tanácsokra odafigyelve a legtöbbeknek megadatik a hosszú élet. Mindez úgy, hogy közben beteljesíthetik az álmaikat és elérhetik a céljaikat. A halál az életünk egy biztos pontja, garantálom, hogy nem fogsz örökké élni. De ahelyett, hogy az eltávozás pillanatára és a félelmeidre koncentrálsz, inkább azon gondolkodj, hogy az addig vezető utat hogyan teheted a legjobbá.

Elfogadni a sikert, ez viszont sokaknak nehezen megy. Gyakran úgy állnak fel a vendégek a felolvasás végén, hogy nem hiszik el, hogy ők még valaha boldogok lehetnek. Ilyenkor szoktak előkerülni a jól ismert,

Mert én már soha...

kezdetű mondatok.

  • Mert én már soha nem lehetek boldog
  • Mert én már soha nem fogok szexelni
  • Mert én már soha nem fogok bőségben élni
  • nem tudok megtanulni rajzolni
  • nem leszek jóban a számokkal, matematikával
  • nem leszek jóban az anyósommal...

És így tovább, tovább és tovább, egészen a végtelenségig.

Hidd el, hogy van még boldogság az életedben. Soha ne könyveld el magadban, hogy te már valamire soha nem leszel képes vagy érdemes. Dehogynem! Persze, vannak olyan speciális dolgok, amikre egy életkor fölött igen kicsi a reális esély. És az is biztos, hogy hiába hallasz szép dolgokat, ha nem teszel érte, magától nem fog megtörténni. De könyörgöm, ahelyett, hogy húsz éve azon keseregsz, hogy például nem tudsz angolul, inkább kezdd el megtanulni a nyelvet. Soha nem tudtál nyakkendőt kötni? Tanuld meg, mindössze öt percet vesz igénybe. Lesz, amit már a következő napokban megvalósíthatsz és lesz olyan is, amiért éveken át dolgozol majd. Élvezd a folyamatot, áramolj a fejlődéssel, érd el azt, amit szeretnél.

Ugyanez igaz az életed többi lehetőségére is. Tegyél magadért, dolgozz magadon. A pálmaleveledből megkapod az életfeladatod fontos részleteit. Jóval tisztábban fogod látni, hogy merre is van az előre, mi a számodra ideális út, ami a boldogság, kiegyensúlyozottság felé vezet. Tedd meg hát, ami a feladatod, dolgozz magadon. És erősítsd a hitedet. Hidd el, higgyél magadban, legyen hited. Anélkül bizony nehéz lesz.

Ott van benned a sikeres és boldog élet lehetősége. Indulj hát az úton, tedd meg a következő lépést. Amikor pedig elérsz valamit, adj hálát érte. A szívedben a béke, szeretet és megbocsátás legyen.

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

A bejegyzés trackback címe:

https://sorslevelek.blog.hu/api/trackback/id/tr912100845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása